LA:n paras burgeripaikka nousi nextille levelille: Impossible burger

Malibussa vierailu kuuluu aina oleellisena osana Los Angelesissa lomailuuni. Jo vuosien ajan valkoisen Malibu pierin päässä on sijainnut lempikahvilani, tunnelmallinen ja merimaisemiltaan huikea Malibu Farm Cafe. Viime vierailuni LA:ssa ei tehnyt tähän poikkeusta, vaan yksi lomapäivistä on aina hyvä pyhittää vierailulle Malibussa. Toistan itseäni kun sanon, että Los Angelesin parhaat burgerit saa Malibusta, kuten aiemmin jo vuonna 2015 kirjoitin, mutta nyt Malibu Farm oli siirtynyt burgereissaan täysin nextille levelille. Nimittäin kasvisburgereiden joukkoon oli ilmestynyt Impossible burger eli täysin kasviperäinen pihvi.Impossible haluaa tarjota lihaisan pihvin, maapalloa kuormittamatta, kasvisperäisistä raaka-aineista, koska heidän mielestä on mahdollista tehdä burgeripihvistä yhtä maukas kuin perinteisestä lihapihvistä. Molekyylitason tiedemiesmäisestä projektista ja siitä miten Impossible on syntynyt voit lukea lisää tästä. Impossible valmistaa burgeripihvejään vähittäismyyntiin ja niitä voi ostaa vaikkapa Whole Foodsin lihatiskiltä. Huomasin myös nyt lokakuisella vierailullani Kaliforniassa, että burgereita sai Impossible-pihvillä useammastakin ravintolasta. Tämäkin kuvissa näkyvä burgeri on itse asiassa räätälöity perus lihaburgerista, johon pyysin vaihtamaan vain Impossible-pihvin.

Testasin tämän lisäksi LA:ssa myös Impossible burgerin Manhattan Beachin rantaravintolassa, mutta täytyy sanoa, että kyllä Malibu Farmin tekemänä burgeri oli täyskymppi! Itse olen tykännyt tosi paljon lihaburgereista, mutta välttelen niiden syöntiä. Olen flexitarian ja aina kun vaihtoehtona on tämän tyyppinen ratkaisu, tartun nykyisin siihen. Täytyy sanoa, että tätä burgeria söisi varmasti moni vannoutunutkin lihansyöjä hymyssä suin, sillä Impossible burgerin maku ja koostumus oli todella erikoisen hyvin jäljitelty. Tämä ei siis ole välttämättä paras ratkaisu heille, ketkä eivät pidä lihan mausta tai koostumuksesta. Lue muuten myös Lotta Karoliinan Impossible burger -kokemuksesta New Yorkissa tästä.
Malibu Farm on vilahdellut blogissani usein. Kahvila on yksi lemppareistani ja laiturilta avautuu hyvät surffimaisemat.


Jäänkin odottelemaan milloin Impossible burger rantautuu Suomeen tai pikaruokaketjuihin Euroopassa. Amerikassa muutama pikaruokala on ottanut jo Impossible-pihvin valikoimaansa. Oletko sinä törmännyt tai testannut kyseistä burgeria?

Malibu Farm Pier Cafe, 23000 Pacific Coast Hwy, Malibu, CA 90265. Tsekkaa aukiolot ja menu täältä.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita seuraavissa kanavissa:

14 kommenttia

 1. No Nam!! Pitää pistää Impossible pihvi, samoin kuin Malibu Farm omalle muistilistalle. Näyttää meinaan siltä että olemme ensi vuonna lähdössä noihin samaisiin maisemiin! Ja pitää muutenkin kahlata sun kaikki LA postaukset ja vinkit läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiih, ihanaa että teillä on mahdollisesti reissu Losiin tiedossa, jee! Lämmin suositus Malibu Farmille <3

   Poista
 2. Nyt kuulostaa hyvältä! Vielä ei ole tiedossa koska seuraavan kerran Losiin suunnataan mutta pitää ehdottomasti pistää tämä korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin suositus Malibu Farmille ja muutenkin Malibulle. :)

   Poista
 3. Kalifornia, merimaisemat ja burgerpaikat maistuisi kyllä juuri nyt maanantai-iltana. :D Jenkeistä kyllä löytyy niin monta burger-paikkaa että siellä reissatessa on hankala valita suosikkiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Burgereiden luvatussa maassa on mistä valita. Useampaa burgeria on tullut kyllä testattua, mutta silti päädyn itse aina nimeämään tämän Malibu Farmin burgerin parhaaksi. Eikä maisemat ja itse Malibu ainakaan huononna tilannetta ;) Toimii niin maanantai-iltana kuin mikä tahansa päivä ;)

   Poista
 4. Ihania maisemia ja pihvi tuntuu aika eksoottiselta, olisipa ihana päästä joskus noihin maisemiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat on kyllä tuolla laiturilla ja kahvilassa kohdillaan. Iso suositus jo Los Angelesin alueelle joskus eksyy :)

   Poista
 5. Enpäs oo ikinä törmännyt tai kuullutkaan tällaisesta :) samoin toi flexitarian oli ihan uusi termi :) hauska. On kyllä ihanaa kun löytää matkoilla huippuja ruokapaikkoja, joihin haluaa palata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuota flexitarian -käsitettä joutuu usein vähän avaamaan, mutta on mielestäni loistava käsite. Los Angelesista löytyy kyllä kaikki uusimmat ruokamaailman ilmiöt, joista tämä Impossible on yksi.

   Poista
 6. Empä ole moiseen kasvisperäiseen burgeriin törmännyt. Täytyypä seuraavalla reissulla Jenkkeihin tällainen testata.

  P.s. Loistava ravintolavinkki tämä Losiin! Olisi aika käydä siellä uudestaan, edellinen visiitti v. 1994 :-|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sun edellisestä visiitistä on kyllä hetki aikaa :D Lämmin suositus uusinnalle, hihh ;)

   Poista
 7. Testasin impossible burgerin marraskuussa Hongkongissa. Söimme laiskasti ekana iltana hotellin ravintolassa kymmenen tunnin lennon jälkeen ja siellä oli tuollainen tarjolla. Pihvin rakenne ja maku olivat hyvin lihamaisia, mutta maku etenkin jäi kauas todella hyvästä burgeripihvistä. Kiva kuulla, että toteutuksissa on eroja eri tarjoajien välillä. Täytyy testata jossain muualla. Kenties tänä vuonna tuo Malibukin on taas ohjelmassa.

  Helsingissä on tarjolla kahta impossiblen kilpailijaa. Social burger joint tarjoaa toista ja Bun2Bun Kampissa toista. Jälkimmäisen kävin maistamassa. Oli semmoista hesen tasoa moninkertaisella hinnalla. Siis ihan ok myös lihansyöjälle, mutta ei mikään huippu. Arvioin näitä nyt ehkä vähän epäreilusti kunnon lihaburgereihin verraten. Toisaalta vertailu on siinä mielessä han validia, että nuo "keinolihat" yrittävät imitoida aitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olipa kiva kuulla sinun mielipide burgerista tai siis tuosta impossible pihvistä. Uskoisin että niissä on ravintolakohtaisia eroja.
   Olenkin somesta huomannut nuo Helsingin uudet paikat ja erityisesti Bun2Bun on pakko päästä testaamaan pian. Ihan relevantti vertaus – siihen "originelli" burgerpihviin minäkin makuni vertaan, vaikka arvostan ettei sen tarvitse sitä oikeaa enää ollakaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!