New Year 2019

Uusi vuosi on täällä! Edeltävää vuotta en voi mitenkään luokitella kokonaisuutena hyväksi, vaikka vuoden alkupuoliskolle mahtuikin paljon hienoja asioita ja onnenhetkiä. En kuitenkaan voi sanoa, että en jäisi kaipaamaan edellistä vuotta – jään, koska se oli viimeinen vuosi, kun iskä oli kanssamme. Tuntuikin tänään hetkittäin ikävälle, että aloitan uuden vuoden, ikään kuin uuden sivun elämästäni nyt ilman yhtä perheenjäsentä. Vuodet eivät ole veljiä keskenään, eivät todella. Minun onnenvuoteni on ollut 2015. Siitä seikkailun täyteisestä vuodesta on vaikea pistää paremmaksi (mutta haluaisin). Silloin olin niin onnellinen ja vailla huolia. Väitän, että onnen avaimet on pitkälti kuitenkin omissa käsissä, niin olen kyllä valmis tekemään töitä yhtä onnellisen ajan eteen. Jos en nyt ihan heti, niin ainakin sitten, kun vielä tästä vähän enemmän voimaannun.


Näissä tunnelmissa otimme uuden vuoden 2019 vastaan eilen Helsingissä. Onnenhetkiin ei aina tarvita suurta, riittää ihan vaan ystävät. Ja se on paljon se! En ole hetkeen tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia ja yleensä ne ovat olleetkin samoja; olla onnellinen.

Pienistä hetkistä muodostuu kokonaisuuksia ja ehkä tästä pikku hiljaa voimaannun ehjemmäksi. Uusi vuosi on nyt korkattu ja onkin aika pitkälti omissa käsissä mitä tästä vuodesta omaan historiankirjaansa kirjoittaa. Jos saa toivoa, niin rohkeutta, rakkautta ja seikkailuita. Ja tietysti sitä onnellisuutta.

Parasta uutta vuotta juuri sinulle! Teitkö lupauksia?2 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja parempaa uutta vuotta 2019! - Pinja / www.pinaycoco.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos <3 Ja oikein ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!