Nycin ostokset x10

No niin, "yleisön pyynnöstä" postaan tänne osan Nycin shoppailuistani. Sain hauskasti kasaan just pyöreät kymmenen ostosta, mutta ei pidä luulla että ne olisivat olleet ainoat joita sieltä kotiini kannoin :) vitsivitsi! Noo, jotain muutakin tarttui mukaan, mutta ne on enimmäkseen sellaisia pikku juttuja; toppeja, aurinkorasvoja, muffinivuokia (söpöjä!) ym ym sälää. Tässä tämä kympin kärki.

1. Guessin ihana paituli. Ostin itseasiassa kaksi, tämän värisen ja mustan, kun en osannut päättää. Ostopaikka Woodburyn outlet. Hinta n50$ (Guessilla oli kamppis kun ostaa kaksi, saa toisen tuotteen puoleen hintaan).



2. Lemppari! KORS Michael Korsin prätkärotsi. Oooohlalaa! Olin aina ajatellut että mulle ei nahkarotsit sovi, vaikka niistä tykkäänkin. Tämän kun vedin päälleni, en tahtonut ottaa sitä pois. Oli pakko ostaa. Ostopaikka Century21. Hinta n180$ (norm 350$).



3. Nine West -käsilaukut x2. En kiireessä osannut päättää (kuulema vaakojen ominaisuus?!) kumman värin tahdon ja matkalla, kiireessä Les Halles -ravintolan pöytävaraukseen päätin ostaa molemmat. Ostospaikka Century21 Downtown. Hinta 29,95$ kpl.



4. Victoria´s Secretin pikku hajuvedet. Ihan must ostos aina! Niin söpön kokoisia, että kulkee aina kätsysti mukana. Näiden mukana tuli myös VS:n bodylotion, jossa huomasin kotona että tuote sisältää pronssiglitteriä... Bling! ;) Minituoksujen hinta, a' 12$.



5. DKNY-paita. 3/4 osa hihat glitter-kauluksella. Ostopaikkana Macy's. Hinta oli ale ale ale -70% jälkeen jotain 30$.



6. Hame & Guessin harmaat shortsit. Hame on nopee löytö Masesta eli Macy'sta. Olisko ollut jotain 15$. ja shortsit on sieltä Woodburyn outletista. Ostin toisetkin Guessin shortsit (mustat, erilaiset siis kuin nämä), mutta ne oli pyykkikopassa kun näitä kuvailin. Toiset oli jotain 30$ ja toiset normihintaiset n45$. Mutta jälleen kerran näihin tuli jotain alennuksien aleja. Huh! :) eli pelkkää säästöä ;)



7. Koruja. Osa Forever 21:sta, joka on hmm, no mun mielestä vähän kuin gina tricot. Uusinta hottia hävyttömän edullisesti. Nää korut kyllä kelpas, ja hintaa ei kehtaa edes laittaa.. (no ne oli jotain 3-7$ paikkeilla). Toi siipi-sormus on ihan mun uusi suosikki! Löysin sen viikonloppukävelykierrokselta Sohon katumarkkinoilta. Love it! :) Sit on vähän Karibian risteilyltä tuliaisina bling-kultaketju nilkkaan.



8. Parit huivit! Toinen Karibian aalloilta ja toinen sieltä Century21:sta. Olikohan nämä kummatkin rabatilla vaan ja ainoastaan 10$.



9. Steve Madden saapikkaat. Mulla oli tarve just tämän pyyppisille bootseille ja Hra Madden mut sitten pelasti! Helppo löytö heti ekana päivänä Maddenin shopista Sohosta. Nämäkin kengät oli -70% alessa, joten hintaa jäi vain n20$. hävettävän vähän siis, eikö teistäkin.



10. Caribbean! Tämä ihana Steve Maddenin kietaisupaituli sopii vain beach-käyttöön. Mieluiten Karibian rannoille..zhihhhh(naurattehan tekin :))) ) No, voin nähdä tämän euroopan rantalomakohteissa myös, mutta ette todennäköisesti tule näkemään tätä päälläni ikinä Suomessa. Ei vaan toimi täällä. On se kurjaa, mutta eihän täällä ole edes beachejä. Eikä ole edes sitä mökkiä järvenrannalla...
Ai niin, ostopaikka Century21. Hinta jotain 35$ (ja tarvitseeko edes mainita että alessa oli tämäkin. Jäinkin oikein miettimään että oliko siellä mitään mahdollista ostaa edes normihinnalla?) :)


Tässäpä nämä mun suosikit. Kyllä shoppailu on kivaa :) Tuliko Nyc himo? ;)

7 kommenttia

  1. Apua, nyt jäi ostosten ihastelu mielikuvituksen varaan, mulla ei näy ollenkaan kuvat! :( Joku bugi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. moikka, ihanaa! Joku siis lukee näitä? ja vielä kommentoi? ;)
      Ei kun oikeesti, mulla meni kuvien lataus jumiin ja jouduin jokaisen kuvan resoa laskemaan jotta alkoi latautumaan. seliseli...mutta kiitos kommentista, nyt pitäisi kuvatkin näkyä. Ja anteeks, olet joutunut kahlaamaan tekstin kirjoitusvirheineen läpi - nyt nekin korjattua. Kai kaikki? :)
      /Sanna

      Poista
    2. Tottakai lukee! Ja nyt näkyy kuvatkin. Lääh miten hieno on tuo nahkatakki! Ja muutenkin kivoja ostoksia :)

      Poista
  2. Voi että! Mä oon ehkä vähän kade tosta Michael Kors -rotsista :D (tosin en tiedä tulisiko mun sitä pidettyä ollenkaan, tuskin, kun ei ehkä sovi tähän mun nykyiseen keski-ikäistyvään lookiin, mutta magee on - Mulla on yks MK-laukku ja se on ihana ja tosi hyvä käytössä). Ja tosta paljettipaidasta oon kans kade, sen voisin melkein laittaa jopa töihin jonkun neuleen alle ;). Voi haikeus ja huokaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitämitä, mihin keski-ikäistyvään lookiin! nyt tsup tsup ja höpöhöpö :) Mulla on kans listalla seuraavaksi MK-laukku. Tahtoo.. En vain vielä osannut päättää mallia jota lähden haaveilemaan :)

      Poista
  3. Anonyymi5/01/2012

    Jos saan taas rantautua teille ensi viikolla niin saan hypistellä ja ihastella ostoksia ihan livenä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihhh... tiedän kuka olet "Anonyymi Kaisu" ja olet aina yhtä tervetullut! Kiva nähdä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!