Out of office


Morot taas pitkän hiljaiselon jälkeen ja pahoittelut etten ole ollut aktiivisempi. Olen niin sanotusti out of office, on a holiday, de vacaciones. Tosin tolla espanjankielen taidolla en menisi enempiä hurraamaan, vaikka loma alkoi myös espanjankielen opiskelustani. Aloitin sen viime syksynä siinä toivossa että seuraavalla espanjan lomallani osaisin käyttää paikallista kieltä muutenkin kuin pelkästään tervehtien. No, sanotaanko vaikka niin että vielä on opiskeltavaa, mutta ehkäpä aamiaisen ja hotelliasioinnin osaan hoitaa jo paikallisella, ehkä ;) Senhän voisi lähteä testaamaan jossain vaiheessa, hih... ;)
Nyt tämän hetken lomakohteessani pärjään kuitenkin englannilla. Olen nimittäin maailman parhaimmassa ja cooleimmassa kaupungissa, New York cityssa!
Ei voi mitään, mutta tämä kaupunki on vaan niin paljon enemmän kuin mikään muu toinen paikka. Joka kerta (tämä on minun neljäs tai viides kertani Nycissä, riippuu miten lasketaan) kaupunki vaan vakuuttaa!
Teen ihan pian erillisen postauksen missä kerron enemmän "minun new yorkistani" :) Nyt näiden kuvien myötä lomaterkkuja kaikille! Later... :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!