Meikkejä ja cupcakeja

Kiireinen, mutta hyvä viikko takana, ja kerrassaan herkullinen Valentines day! Ystävänpäivänä nimittäin kiireissäni hilpaisin Kampin ohi, tai näin piti, mutta en voinutkaan ohittaa Kampissa olevaa mormor cupcakes-kojua ihan noin vain. Hyvä niin, sillä samalla kun mietin kojulla mitä makuja ottaisin kotiin tuomiseksi huomasin että uusi "Ihanat kuppikakut"-kirja oli julkaistu! Siis juuri kyseisenä päivänä. Kirjan on kirjoittanut Sanna Kiiski.
Oli pakko heti selata kirjaa kohtaan jossa esiintyy ihana Alexandra Alexis. Olen meikannut nimittäin hänet tähän kuvaan, ja olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Loppu päivä menikin sitten hymyillessä lopputulokselle, nauttien parasta pizzaa Juttiksessa, poksautellen vallan ihan shamppista ja syöden tietty cupcakeseja! Nam, mikä päivä! Lisää tälläisiä!

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikko, ja Ystispäivä sujui makoisasti. Ravintolapäivääkin on vielä hetki jäljellä. Nauttikaa!


2 kommenttia

 1. Love the cupcakes on pretty vintage saucers!!!

  http://www.inherentstylela.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh thank you very much! :) my parents has got those saucers as a wedding gift...long long time ago (38 years ago or something). Just found those and love it too! =)

   Poista

Kiitos kommentistasi!