Thai-massagea Helsingissä

Thaimaan lomilla tulee käytyä useasti ihanissa Thai-hieronnoissa. Rakastan muutenkin hierontoja ja hemmotteluhoitoja - hei kukapa ei? Sen lisäksi että ne Thaimaassa ovat lähes tulkoon ilmaisia, ne ovat jumalaisen hyviä. Täällä suomessa olen käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti hieronnassa, siis klassisessa hieronnassa, mutta nyt halusin löytää täältä Helsingistä oikean Thai-hierontapaikan.
Kutsuuni on vastattu, se löytyi ekalla yrittämällä Ruoholahdesta. Paikan nimi on The oriental thai hieronta klinikka. Uskaltauduin paikkaan hieman googlailemalla kokemuksia. Onneksi olin rohkea ja uskaltauduin, nimittäin facebookissa ollut 45 minuutin back neck shoulder -hieronta tarjous oli aivan jumalainen. Aivan kuin Thaimaassa otetut hieronnat, paitsi en ollut merenrannalla fyysisesti, osasin hyvin kyllä viedä ajatukset sinne... Hierontahuoneessa soi taustalla hentoinen musiikki ja tunnelma oli sopivan rauhallinen ja hämyinen ja aromatuoksut tuoksuivat, ehkä jonkun makuun liiankin voimakkaasti. Itse tykkäsin. Varasin samoin tein uuden ajan, nyt 60 minuutin Thai massageen. Vähän luulen että klassinen hieronta jää pikkuhiljaa ja siirryn käymään täällä. Pikkaisen spa-fiilistä, mutta ei kuitenkaan Helsinki Day Spa lookilla eikä varsinkaan hinnoilla (ei sillä,  Day Spa on aivan ihana paikka, mutta ah-niin ihanan kallis). Lisäksi haluan uskoa että jollain tapaa Thai-hieronta on enemmän kokonaisvaltaisempaa mielen ja hengen yhteistyötä. Jos kaipaat kaukomaiden hierontaa niin nyt ei välttämättä tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan - Ruoholahti riittää.

Kuulen mielelläni jos olette löytäneet jostain toisaalta vastaavanlaisen paikan? Olisi kiva kuulla onko niitä miten täällä?Kuvassa: Phi Phi, Thaimaa Jouluna 2012. Hierontaa auringonlaskun aikaan.
Muistakaa välillä rentoutua ja hemmotella itseänne :) 

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!