Testattua: Moroccanoil hoitoöljy

Pieni suuri ihme hiuksille.
Pääsin viimeinkin testaamaan tätä ihmetuotteeksikin kehuttua Moroccanoil -hoitoöljyä. Ja täytyy sanoa muutaman viikon käytön jälkeen, että ei se mielestäni turhasta ole mainettaan saanut.
Sain Kampin id-hairista ostosreissuni yhteydessä ihan pienen näytepullon ja olen nyt laittanut öljyä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, latvoihin parin viikon ajan. Hiuksista tulee ensinnäkin hyvin kammattavat ja föönattavat ja jotenkin vain paremman tuntuiset. Öljyä voi laittaa myös kuiviin hiuksiin, mutta pelkään että oma ohut tukkani ei siitä niin innostuisi. Laitan itse tuotetta siis kosteisiin hiuksiin, jonka jälkeen föönään ja muotoilen hiukset.


Tuotteen ainut huono puoli lienet sen hinta? Hoitoöljyn hinta lähentelee viittäkymmentä euroa. Olen vähän kiikun kaakun raskisinko ostaa tuotteen, mutta voin kertoa että mieleni tekisi! Oletan tosin että iso pullo kestää käytössä aika kauan, sillä jo tuo pienen pieni näytepullo on vasta puolessa välissä.


Onko teillä kokemuksia kyseisestä tuotteesta? Olisi kiva kuulla :)


2 kommenttia

 1. Ei ole tuosta öljystä mutta JUURI hetki sitten kokeilin eka kertaa aikaa sitten saamaani Moroccanoilin muotoiluvoidetta. Kosteisiin hiuksiin ja fööniä perään, ja täytyy sanoa että aika jees! Mukavan pehmoinen ja sileä tukka :)

  Tuo öljy on kyllä niin kamalan hintainen että raaskisin ostaa sen korkeintaan jostain ulkomaisesta nettikaupasta. Eli en raaski :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo, muutkin sarjan tuotteet kyllä kelpais! ;) öljy taisi olla kaikkein hintavin..yhyyy...whyyy? :)))

   Poista

Kiitos kommentistasi!