Ystävien ihanat häät Los Angelesissa!


Love love love... Sitä oli ilmassa koko viikonlopun, kun lomamme huipentui ystäviemme häihin Losissa. Uuuijuijui miten ihana juhlapaikka oli hääjuhlille varattukaan. Taivas alla juhlittiin lämpimässä säässä. Ensimmäinen kyynel tirahti siinä vaiheessa kun näin juhlapaikalla nurmikolle rakennetun vihkitilan tuoleineen. Sniiif...just niinkuin leffoissa :)
Pari oli tosin vihitty kirkossa perheen kesken edellisenä päivänä. Tämän illan hääjuhlissa luettiin toisille kirjoitetut ihanat vihkivalat (kyynel) ja julistettiin heidät mieheksi ja vaimoksi uudestaan:) Ihana tilaisuus, ihana paikka, ihanat vieraat. 
Pukukoodina oli tosiaan pukeutua jonkin maan "kansalaiseksi", tai edustaa sitä maata josta on kotoisin. Ikäänkuin naamiaiset, jotta juhlista saataisiin pois turha jäykkyys. Halusin itse kuitenkin pukeutua hääjuhlaan juhlavasti ja siksi (monen onnellisen mutkan kautta) teetätin puvun, naamiaisliikkeeseen menon sijasta. Kiitos siis vielä kertaalleen vasta valmistuneelle Niinalle!

Juhannushäiden tyyliin halusin hieman rentouttaa tyyliä ja laskin kutreille kukkaseppeleen. Suomi-neitomaisesti, hehhh. Meikin ja hiusten suhteen meinasikin tulla kiire, kun kiharrin ei meinannut millään lämmetä erilaisella verkkovirralla ja tuskailinkin hiusteni kanssa :) Tai no, en kyllä edes tuskaillut -olinhan lomalla ja otin iisisti. Tein tosin päivällä yhdelle vieraista meikin ja kampauksen. Katsotaan jos saisin kuvia siitä lopputuloksesta. Tässä kuitenkin kuvia "Suomimekostani". Oikeastaan ainoat onnistuneet kuvat, kun tuntui ihan pöhkölle kuvauttaa itseään toisen häissä :)
Onnittelut ihanalle hääparille vielä kerran. Lovelovelovelove forever...
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!