Matkalla: Ihana Williamsburg Brooklynissa


Otetaas paluu New Yorkiin, ihanaan isoon omenaan :) Pää on onnesta sekaisin jo valmiiksi, olenhan parhaillaan Los Angelissa. Mutta palataan hetkeksi toiseen ihanaan paikkaan, Williamsburgiin joka sijaitsee New Yorkin Brooklynissa. Hipstereiden mekka, niinkuin paikasta sanotaan, mutta ilmeisesti nyt on tuoreempiakin hipster mestoja kuin Williamsburg, ja tässähän vain odotellaan milloin Queensista tulee sellainen ;) -potentiaalia ainakin olisi, mutta minulle riittää hyvin nyt Williamsburg. Williamsburg oli minulle rakkautta ensi kokemuksella, kun siellä vuosi sitten ensimmäisen kerran kävin. Ihana, pieni, viihtyisä yhteisö jossa todella tuntee olevansa elossa. Tai vastaavasti totaali out. Hehhh... Ja juu, voisin asua -yrittää asua- Williamsburgissa (kuten myös Dumbossa ja Sohossa ja ja ja...) mutta asuntojen hinnat ovat 2500-3500 taalaa kuussa. Että siitä lähdetään! Mut hei, aina voi unelmoida ;)
Williamsburgiin pääsee julkisilla, niinkuin kaikkialle Nycissä, mutta me menimme sinne kävellen pitkin ihanaa Williamsburgin vaaleanpunaista siltaa pitkin. Suosittelen, ihana kokemus ja näkee samalla hyvin Manhattania. Päivä Williamsburgissa oli ihana. Paljon kävelyä ja rusketusrajat.
Miten, onko Williamsburg vienyt sinun sydämen?mat


2 kommenttia

  1. On vienyt! :) Siellä oli ihana korukauppa, josta mun kaveri osti kihlasormuksen :) Tuota pinkkiä siltaa en ookkaan nähnyt, aina sitä oppii uutta. http://vivalanewyork.blogspot.fi/2013/01/tehtava-brooklynissa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa ihanaa :) Piti heti käydä lukemassa tuo postaus ja googlata Laurenin sormus. Lauren on IHANA :) Ihan huippujuttu! :) Williamsburgin silta on tosiaan sisäpuolelta söpön pinkki, joka sopii kyllä todella makoisasti tuohon kaupunginosaan jonne silta suoraan vie :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!