Editorial kuvauksissa meikkaajana

Tänään oli just niin hieno päivä, kun unelma duunia tehdessään voi vaan olla. Tikkurilan vanhan tehdasmiljöön valokuvastudiolle oli tänä talvipäivänä kokoontunut upea jengi, jolla oli yhteinen tavoite: Tehdä todella tyylikkäät editorial-kuvaukset Boulevard-h -lehden seuraavaan numeroon. (Käykää muuten kurkkaamassa Boulevard-h:n ensimmäinen numero täältä, jos se ei ole vielä tuttu).

Minun roolini kuvauksissa oli toimia meikkaajana kahdelle upealle mallille, Yacinelle ja Samulle Promodelilta. Kuvaajana toimi Marko Saari ja stylistinä Jenna Mäkinen. Hiuksista vastasi Glamhairin Tuuli. Mukana kuvauksissa olivat myös Boulevard-h lehden AD-Mikko sekä muoti- ja kauneustoimittaja Mira. Kuvat ovat muuten tarkoituksella musta-valkoisia, koska editorial kuvat toteutettiin mv-kuvina.
 


Olen onnellisten yhteensattumien kautta saanut tutustua Boulevard-hoon jengiin, ja kun kutsu keikalle kävi, olin heti valmiina! Kiitos ihanat tyypit tästä päivästä, ja kiitos mahdollisuudesta olla mukana tässä projektissa. Laitan tänne blogiin heti lehden valmistuttua linkin, josta pääsette kaikki ihastelemaan kuvauksien lopputulosta lehden sivuille taitettuna. Odotan ihan superinnolla itsekin valmista lopputulosta, yay!

 


Tälläinen päivä on juuri sellainen, jota haluaisi tehdä vaikka joka päivä ja aina. Huikeaa kun huone on täynnä visuaalisia ihmisiä joilla on yhteinen päämäärä, tehdä parasta mahdollista lopputulosta. Niin hauska ja paras päivä. Lisää näitä, kiitos.


2 kommenttia

  1. Huippua Sanna! Olipas mieletöntä saada raportti heti tuoreeltaan kuvauksista =) Kiva että siellä on ollut mukavaa! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips Ulla! Päivä oli todella upea ja oikein mukava :) Olin illalla ilmeisesti vielä niin adrenaliini kikseissä että jaksoin pitkän päivän päätteeksi kuitenkin tehdä vielä tämän postauksen - positiivista energiaa. Love it! :) Ja kiitos Ulla sinulle myös tästä mahdollisuudesta.

      Poista

Kiitos kommentistasi!