Meikkaajana Beauty-kuvauksissa. Tähän voisi niin tottua!

Minulla oli taas niin huikean hauska viime sunnuntai, että ei paremmasta väliä. Minut nimittäin pyydettiin toistamiseen tulevan Boulevard-H lehden kuvauksiin. Ja kun pyyntö talkoohengellä rakentuvan lehden tekoon käy, vastaan siihen ehdottomasti kyllä! 
Tällä kertaa kyseessä olivat muoti- ja kauneustoimittajana lehdessä toimivan Miran organisoimat kuvaukset ja kuvaajana toimi viime kertaiseen tapaan tuttu Marko Saari (osa näistäkin making of -kuvista on muuten Markon ottamia). Mutta odottakaapas vain kun näette lopputuloksen, huhheijaa. Odotan isosti!

Lehden parin viikon takaista Editorial -kuvauspäivää hehkutan sen sijaan täällä (jos yksi lempparipäivistä meikkaajana on siis joltain mennyt ohitse, niin tuolta piisaa) hihh... Boulevard-H -lehden uusimman numeron valmistumista voitte seurata esimerkiksi heidän facebook-sivuilta täältä. Ja lupaan ilmoittaa heti kun uusi numero on julkaistu! Odotan sitä itsekin niin innolla!
 



Mallina toiminut, Zusanna, oli kotoisin Itä-euroopasta mutta opiskelee täällä Suomessa. Pääsin siis harjoittamaan englanninkielistä meikkisanastoa meikatessani häntä, hihh...




Kiitos vielä kerran koko Boulevard-H tiimille luottamuksesta ja huikeasta tiimistä jonka olette haalineet ympärillenne. Ilo työskennellä kanssanne.
Uutta numero odotellessanne (jossa siis tämänkin päivän lopputulos sitten nähtävillä), voitte käydä lukemassa ensimmäisen Boulevard-H lehden numeron täältä. Iiiiiiih, niin huikeeta!!!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!