Ollapa Coachellassa...

Heräsin tänä aamuna aikaisin ja yleensä heräillessäni ensimmäiseksi tsekkaan iPhonella meilien ja facen lisäksi Instagramin. Tänä aamuna se täyttyi Kaliforniassa parhaillaan päällä olevien Coachella festareiden kuvista. En tiedä olisko pitänyt itkeä vai nauraa, koska kuulin räystäissä sateen lorinaa ja samaan aikaan katselin auringon alla vaeltavan festarikansan kuvia Coachellasta...
No, ahdistusta avittaa se autuas tieto että olen kyllä toiveikas että joskus vielä pääsen itse tuonne. Ehkäpä jo ensi vuonna :) Katsokaa nyt miten kaunista siellä on...

Picture from http://instagram.com/coachella
Sain hurjan inspiksen aloittaa tämän kevään ja tulevan kesän festaripostaukset näillä seuraamieni tahojen Instagram kuvilla. (oikeastaan olen tehnyt festareista jo yhden postauksen maaliskuussa, löytyy täältä). Ja toisekseen, vinkata teille Coachellan live-lähetyksistä. Esimerkiksi minun aamupalaani säestää juuri lavalle hyppäävä Pharrel Williams -siis ihan suorana festareilta! Thank God moderni teknologia! Tekin pääsette mukaan festivaalitunnelmaan täältä.

Picture from http://instagram.com/coachella
Picture from http://instagram.com/coachella
Picture from http://instagram.com/thezoereport
Picture from http://instagram.com/urbanoutfitters


Iiiiik, kohta ollaan ihan Happy, Happy, Happy! Nyt tiedän miten minun loppuviikonloppu sujuu... Liveä katsellessa tietysti! Kivaa harmaata iloista sunnuntaita teille kaikille. Yay!

PS. Kesän festari suunnitelmat ovat menneet uusiksi, sillä kesän traditioksi muodostunut Rock Werchter on loppuunmyyty ja me ei saatu sinne lippuja... Yhyyy. Jää miljoonan muun bändin lisäksi näkemättä Jack Johnson, jonka olisin niin kovasti halunnut nähdä! Onneksi olen sen kerran jo Werchterissä nähnyt, oli ihan timanttia!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!