Explore. Dream. Discover.

Hei blogi. Vihdoinkin hetki aikaa kirjoitella jotain. Hurjaa kiirettä on pitänyt, mutta suurimmalta osin kiireet ovat olleet onneksi sellaisia kivoja menoja. On menty Tukholmaa ja Keski-Suomea myöten, nautiskeltu hawaijilaisessa ravintolassa illallista mahtityyppien kanssa, kukistettu orastava flunssa, meikkailtu ja suunniteltu ja ihmetelty elämää. Flunssasta selvittyä jäi päällä ihan kamala matkakuume, ja olenkin enemmän lukenut toisten reissaajien blogeja kuin jaksanut kirjoittaa omaani. 
Rakastan lukea toisten blogeja, mutta olen tosi kehno kommentoimaan niihin. Siihen haluan muutosta, koska tiedän miten ihanalta tuntuu saada kommentti postaukseen. Parhaalta! 

Reilun kahden kuukauden päästä koittaa kuitenkin loma, kun reissataan Kroatiaan. Odotan reissua niin innolla, vaikken ole suunnitellut sen eteen juuri mitään. Ei ole nimittäin tarvinnut. Meillä on matkasuunnittelija! Hah, nimittäin reissulla on mukana se Jenkkipariskunta, joiden häissä olimme viime kesänä, ja he ovat hoitaneet kaikki suunnitelmat hotellibookkauksista eteenpäin. Yksinkertaisesti love it! Sen verran tiedän, että menolento meillä on Dubrovnikiin ja paluu on Splitistä. Ja että matkalle mahtuu Hvarin saari, jota odotan ehkä eniten! Niin, ja kyllä meillä on tarkoitus käydä naapurimaissakin. Vuokrata ehkä auto tai sitten seikkailla junalla... En ole aivan varma. Yleensä suunnittelu ja varausten hoitaminen on se minun roolini, joten tuntuu jotenkin loistavalle (ja hivenen oudollekin ja tietysti kiitolliselle) ettei itse tarvitse tehdä asialle juuri mitään. Opettelen selvästi päästämään irti rutiineistani... Päässäni on muutoinkin tuhat ja yksi asiaa mahdollisiin muihin tuleviin reissuihin liittyen, joten aika loistavaa että olen voinut ulkoistaa tämän alkukesän loman hyville harteille. Ja miten voinkaan olla koko ajan näin väsynyt... Työväsymys? Kevät väsymys...? Hääh, en ole koskaan ymmärtänyt sitä. keväthän on ihanaa aikaa!

Tänään eteeni osui erään maailmaa kiertävän suomalaisen pojan blogi, jossa hän lainasi Mark Twainia. Jotenkin tämä tuttu virke vaan toimii, aina. Osuu ja uppoaa.


Mites siellä, onko teillä jo kesälomasuunnitelmat täydessä vauhdissa?

6 kommenttia

 1. Suunnitelmat on TÄYDESSÄ vauhdissa! Ja onneks flunssatkin on jo entisiä... :)

  Mä just käytin tota Twainin ilmaisua tänään keskustelussa ja on se aina vaan niin totta. Kannattaa mennä, tehdä ja kokea, eikä katua jälkikäteen. Ihanaa että reissuja on tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhhh...loistavaa Kea! Peukku suunnitelmille! :) Ihan mahtavaa että pääset taas Jenkkilään! Toivottavasti minäkin pian pian pian, kun en malttais odottaa enää yhtään ;)
   Twainia on kyllä uskominen, ja sillä mennään! Pus pus <3

   Poista
 2. Poikakaveri on melkein koko meidän seurustelun ajan puhunut Kroatiasta ja kuinka sinne olisi kiva päästä. Joten mä innosta piukeena kesällä lueskelen sitten postauksia sieltä päin :) Oletteko menossa käymään Plitvicen kansallispuistossa?

  Mä oon ite kans ollut aina ihan järkyttävä kontrollifriikki ja kaikki matkat oon suunnitellut ja halunnut pitää ohjat käsissä. Nyt tuo Japanin kirsikankukkareissu toteutettiin niin, että poikakaveri toimi matkanjohtajana. Oli ihanan rentouttavaa! Mutta sitten saikin kuulla kommentteja, "kuinka pihalla sä oikein oot?" kun en taaskaan muistanut minne oltiinkaan menossa xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Kat! hei no mutta kiva kuulla että Kroatia postauksia odotellaan jo ;) Itse reissuakin tosiaan odotellaan jo. Ihanaa päästä aurinkoon ja uuteen kulttuuriin!
   Hihhh....hauska toi sinun kommentti Japanin reissusta - mä yritän nyt kans olla ihan vaan rennosti ja turistina. Ottaa lasin viiniä meidän asunnon terassilla ja ihmetellä että mitäs tehdäänkään huomenna? :)

   Poista
 3. Täällä toinen jolla on ollut ihan liian kiire kaikkien mukavien asioiden parissa myös. Mutta uuh kun väsyttää. Päivät ovat joskus vain liian lyhyitä! Ihana tilanne kyllä sulla, että on ulkoistettu reissusuunnittelija! =) Tuo Mark Twainin lause on kyllä täyttä kultaa. Sitä kohti mennään!

  <3 Tsemppiä kaikkeen suunnitteluun muru! Cu soon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 kiitos murunen tsempeistä! Tiedän niin, että tiedät tän tunteen. Ja samaa minäkin ihmettelen, että mistä niitä lisätunteja saisi vuorokauteen, hei pliiis...? Mutta Twainin kultaisella lauseella mennään kohti uusia seikkailuita. Ja sä pääset kohta Pariisiin, sille iso peukku! :) Cu soon!

   Poista

Kiitos kommentistasi!