Seuraathan Instagramissa

Terveiset täältä Singaporen lentokentältä! Muutaman tunnin kuluttua astutaan koneeseen kohti Australiaa ja on aika sanoa morot Aasialle. Oon ihan fiiliksissä Australiaan menosta! Ja samaan aikaan on aika haikeaa jättää tämä eksoottinen ja sopivasti ihmeellinen Aasia taakseen. Kiinalainen uusi vuosi ja siihen liittyneet juhlallisuudet ja koristelut kaikkialla Aasiassa on olleet myös huikeita. On tämä maaginen ja visuaalisesti kaunis paikka.
Samaan aikaan ajatukset on Australian puolella. Olen vuosia haaveillut pääseväni Australiaan tai aina ajatellut että vitsi, olispa siistiä päästä sinne! Ja pitänyt sitä ehkä jollain tasolla vähän mahdottomanakin kohteena. Niin kaukana ja kaikkee... Ja en oikein nyt hahmota sitä, että sinne nyt ollaan oikeesti matkalla. Aika hurjaa! Ja kivaa! :)


Ollaan otettu Aasian viime päivistä kaikki irti ja siitä syystä blogi ei ole päivittynyt ihan toivotulla tavalla. Mutta Instagramista voitte seurata reissua aika hyvin realiajassa. Minut löytää sieltä nimellä ’Sannasevenseas’. Käy ihmeessä kurkkaamassa! Tässäpä viime aikaisia kuvia Instasta.
Toivottelen tässä meille hyvää lentomatkaa uudelle mantereelle ja teille kaikille isosti terkkuja sinne Suomeen! Kuullaan seuraavan kerran tuolta Down Underista. Jaiks!

Eng // You can follow me on Instagram on name ’Sannasevenseas’.

4 kommenttia

 1. Ihanaa Australian matkaa! Ihana seurata, kun oot niin fiiliksissä. (-: Instakuvia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, lennot meni oikein mukavasti. Emirates oli aivan huippu kokemus! Ja niin on tämä Australiakin :) Terkkuja Melbournesta!

   Poista
 2. Ihanaa reissunjatkoa Ausseihin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!