Ystävänpäivänä

Tutustuimme toissa iltana kahteen uuteen ystävään, Penangin saarella Malesiassa. Heidän hipster-henkinen ravintola oli juuri mitä oltiin kaivattu ja onneksemme löydettiin tuo ehkäpä hieman pimennossa oleva kadunpätkä viimeisenä iltanamme, ja jopa aivan meidän hotellin takaa. Näin ne monet asiat ovat aivan silmiemme edessä. Kuten ystävät, aina lähellä, vaikka olisi itse kuinka kaukana.Tänä Ystävänpäivänä olen erityisen kiitollinen kaikista ystävistämme. Ilman heidän järkkymätöntä tukea en varmaan olisi uskaltanut ottaa ja repäistä, irtisanoutua ja lähteä reissuun. Muistelen niin usein lämmöllä meidän Konttiaukion läksiäisiä, miten moni teistä tuli paikalle sanomaan meille morot... Ja miten moni elää mukana tätä reissuamme, suurta unelmaamme. 
Ja miten monta ystävää olemme jo nähneet reissumme aikana täällä maailmalla ja miten monta uutta ystävää olemme saanetkaan.
Olen kiitollinen siitä, että siellä kaukana kotona yksi ystävistämme pitää mm. huolta meidän kodistamme ja toiset ihanat meidän kukistamme. Ja voitteko uskoa, että elokuussa kukinnan aloittanut orkideamme edelleen kuulemma kukkii. Miten ihanaa, ja kertoo tietysti vain siitä, että sillä on hyvä sijaiskoti. Kiitos siitä.

Olen myös kiitollinen kaikista blogiystävistä. Te kaikki siellä ja etenkin te kaikki kehen olen saanut oikein livenäkin tutustua tämän rakkaan harrastuksen kautta. Ootte tärkeitä. Ja jokainen kommenttinne lämmittää hurjasti mieltä. Ette arvaakaan! Olen saanut teistä useasta ystäviäni.

Sitten on Namelaiset, nuo ihanat amerikka-hullut, teitä on kyllä kova ikävä.

Kaunista Ystävänpäivää teille kaikille ja nauttikaa viikonlopusta! Minäpä nappaan nyt tuon minun maailman parhaan ystäväni, minun Valentinen kainaloon ja suunnataan tutustumaan meille ihan uuteen kaupunkiin (ellei siellä ihan kamalasti sada, sitä nimittäin luvattiin). Ja ollaan muuten siis Kuala Lumpurissa!Eng // Happy Valentine´s Day! And greetings from Kuala Lumpur!

6 kommenttia

 1. Hyvää Ystävänpäivää Kuala Lumpuriin, Sanna! Ystävät ovat elämän suola ja sokeria <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Kirsi <3 Tämä on niin totta "Ystävät ovat elämän suola ja sokeria"

   Poista
 2. Ihanaa ystävänpäivää dear dear Sanna! Miss you tooo! <3 Vitsi miten hienoja juttuja ootte löytäny sieltä maailmalta niinku tuo hipsterikahvila ja uudet ystävät. Se on niin siistiä saada ystäviä eri puolilta maailmaa. Mustakin tuli juuri korealaisen siskoni new born babyn suomalainen kummitäti =)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Ystävänpäivää sinulle, Ulla <3 Ja onnittelut tuoreelle kummitädille! Ihan huikea juttu! Onkohan kyse samasta korealaisesta tytöstä, jonka kerran tapasinkin teillä kotona? Ja nyt hän on äiti? Onnea onnea :)

   Poista
  2. Aivan niin säähän tosiaan tapasit hänet! Kyllä sama tyyppi =)

   Se on tosi mielenkiintoista, sillä olen oppinut, että Koreassa nää jutut ei mee ihan samalla tavalla ku meillä. Tuntu, että esim. anoppi voi suorastaan ilmoittaa, että hän haluaa lastenlapsia ja sitä pitää kunnioittaa. Toivottavasti on ollut myös oma toive. Muistan, että kun puhuttiin niin hän ihmetteli mun kysymystä, että halutko sää lapsia. Se ei kuulemma ollut mikään relevantti kysymys. Mutta baby on kyllä supersuloisen näköinen ja ois mukava nähdä heitä myös livenä. Se taitais tarkoittaa matkaa sinne Aasiaan! :))

   Poista
  3. Sama tyyppi siis, loistavaa! :) Ja onpas tosiaan, näin ne kulttuurit on erilaisia, mutta mielenkiintoistahan tuokin oli nyt tietää. Toivottavasti tosiaan oma toive. Toivotaan näin. Ja onnittelut vielä kertaalleen. Susta tulee niin hyvä kummitäti. Amerikan-Suomitäti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!