Matkalla Suomen suurimmille (sisältö)festareille!

Revittelin tuossa otsikossa, sillä kuten varmasti moni tietää, minä se tykkään festareista! Tulevana perjantaina agenda on kuitenkin hieman poikkeava, aikaisemmin käytyihin festareihin verrattuna. Olen matkalla nimittäin Kirkkonummen Långvikin hulppeisiin maisemiin. Uskallan sanoa näin, sillä olen vieraillut paikassa aikaisemminkin. Mutta mistä siis onkaan oikein kyse, varsinkin jos pukukoodiksi on sallittu ehta festivaalipukeutuminen?
Olen matkalla PING Helsinki -tapahtumaan, joka on Pohjoismaiden suurin sisältömarkkinoinnin businessfestivaali, joka tuo päiväksi yhteen yritysten viestintä- ja markkinointipäättäjät sekä sosiaalisen median sisällöntuottajat – Suomen eturivin bloggaajat, tubettajat ja instaajat. Että kuinka? No sitäpä juuri. Kun rohkenin hakea, nyt toista kertaa järjestettävään Pingiin tänä vuonna, uskalsin vain toivoa että olisin niiden potentiaalisten ja kiinnostavien sisällöntuottajien joukossa, jotka valitaan mukaan näihin bileisiin. Ja kyllä, näinhän siinä kävi, että minä olen yksi onnekas Content Guru, joka perjantaina suuntaa nokkansa Kirkkonummelle. Enkä malta odottaa! Viimeksi, kun järjestin pikkujoulut edellisille kolleegoilleni Långvikissa, toivoin että voisin palata sinne vielä. Ja nyt voin! Kokonaiseksi päiväksi. Ja vieläpä missä seurassa - täysin gurussa!


Tämä kuva on ns. "oikeilta" festareilta Las Vegasista.


 
Odotankin siis suurella innolla että saan pian pukea sulkakorvikset ja festarikoruni ja pakata matkaan kassillisen hyvää fiilistä (ja puhelimen laturin). Toisin kuin muilla festareilla, täällä on luvattu somettajille lisää virtaa vaivattomasti ja jonottamatta. Niillä niittyfestareilla kun se on aina vähän niin ja näin. Pysykäähän siis somelinjoilla, sillä nyt ei tarvitse säästellä akkua - olen aika varma että, tulevana perjantaina verkon valtaa yksi asia ja se on Ping Helsinki!

Ammatillisessa ja itsensä kehittämismielessä odotan päivän keynote puheenvuoroja sekä workshoppeja, joista toivottavasti ja oletettavasti saan uusia vinkkejä tänne blogin puolelle ja joita voin ammentaa myös työelämässä. Eniten kaikesta, odotan tietysti juuri sinun tapaamista, ketä en ole vielä livenä koskaan tavannut, sekä tietysti kaikkien teidän ihanien tuttujen! Nähdään siis pian, epäilemättä Suomen parhailla business-festareilla!

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi!