Tukholman Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden ja Adelen lumoissa

Otin viikko sitten, päivää ennen virallista vappuaattoa, varaslähdön vapun viettoon ystävieni kanssa, kun pyörähdettiin Tukholmassa 24 tunnin ajan. Aikataulu oli tiukka, lähinnä kukonlaulun aikaan olevien lentojen vuoksi. On todella päällikkö olo olla jo aamu seitsemältä Tukholmassa ja miettiä, kuinka monta tuntia onkaan vielä ennen hotelliin pääsyä. Moooonta. Saatiin kuitenkin vietyä laukut Micro hotellimme respaan jemmaan, ja näin ollen päästiin kevein kantamuksin Tukholman keskustaan pitkälle aamupalalle vaihtamaan kuulumisia ja odottelemaan kauppojen avautumista. Välihuomiona mainittakoon, että kyseistä Micro hotellia en juurikaan suosittele kenellekään. Sijainti toki oli ihan kelpo, mutta edes reilun sadan euron yöhintaan ei tosiaan kuulunut kuin pienen pieni huone, joka oli ilman ikkunaa ja wc-tiloja. Vaikka tämä kaikki oli jo tiedossa, saatiin aika hyvät naurut huoneeseen saapuessamme, haha! No, ajateltiin, että yhden yön nyt nukkuu ihan missä vain. Tai oikeastaan sen reilun viisi tuntia, mitä keikan ja aamulennon väliin nyt jäi.

Tukholma otti meidät aamun pienen sadekuuron jälkeen vastaan kauniilla auringonpaisteella, mutta hieman kolealla tuulella. Muutamaa vakkarikauppaa lukuunottamana meillä ei sen suurempia suunnitelmia ollutkaan, paitsi vierailla Kungsträdgårdenin puistossa ihailemassa kirsikkapuiden loistoa. Ja aivan ihania ne olivatkin! Voitaisiinko vastaavia istuttaa vaikka Töölönlahdelle tai Espalle..? Kysynpähän vaan.
 

Mutta itse illan keikka, mennäänpäs muutamalla sanalla siihen. Snäppiä seuraavat tietävätkin, että konserttiin oli hurjan tiukat turvallisuustarkastukset ja pitkät jonot ja siitä syystä pääsy Tele2-areenalle kesti todella kauan. Jouduttiin pokkana hieman oikomaan jonotustamme, kun kello näytti uhkaavasti sille, että missataan pian koko keikan alku. Eikä se jäänyt edes kovin kaukaiseksi ajatukseksi, sillä ennätettiin juuri kentälle, kun Adele aloitti kauniilla äänellään "Hello" -biisin. Olin ihan fiiliksissä, että keikka alkoi juuri tuolla biisillä ja jäätiinkin fiilistelemään se biisi kentän reunaan ja päätettiin vasta biisin jälkeen etsiä oma paikkamme kentältä, jossa kaikki tuolipaikat oli numeroitu.

Vikan biisin aikaan räjähti mahtava konfettisade ilmoille, mikä laski päällemme Adelen biisien sanoituksia... Aivan ihana päätös taitavan naisen keikalle, jota olisi mieluusti kuunnellut paljon pidempäänkin. Lisäksi välispiikitkin olivat lähes standup-komiikan tasoa, joten jos sulla on tulevalle kiertueelle liput takataskussa, niin hyvää on luvassa!

Artistilla tuntui muuten olevan lämmin suhde itse Tukholmaan. Hän on levyttänyt siellä usein ja kertoipa välispiikin aikana myös itkeneensä ja kumonneensa drinkkejä sydänsuruihinsa yksin, erään keskustan rantahotellin aulassa, useampi vuosi sitten. Tämä pikainen pyrähdys Tukholmassa ja keikkamatka oli reissu, joka kannatti tehdä! Kiitos matkaseuralle, puss och kram!

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

Eng // Week ago I went to Stockholm to see Adele live! It was all worth it! I love it!

6 kommenttia

 1. Voi jehna, niin kiva kuulla että oli hyvä keikka! En millään malttais oottaa parin viikon päästä koittavaa Barcelonan konserttia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, huikeaa keikan odotusta ja itse keikkaa! Hyvää kannattaa odottaa ;)

   Poista
 2. Nyt vasta uskalsin lukia tämän postauksen kun keikka on omaltakin osalta takana! Oi olispa meilläki ollu liput siellä permannolla, olis näkyvyys ollut ihan toista kuin kaikista kauimmilla takapenkeillä korkealla :D
  Ihana, ja niiin hauska Adele! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli kieltämättä tosi hyvät paikat :) Onneksi upea ääni kantautui koko halliin! Ja samaa mieltä todellakin, Adele on hauska! :D

   Poista
 3. Ei vitsi miten siisti TUkholman-reissu, sait kyllä kaikki kirsikat kakun päältä: nuo upeat kukat ja Adelen, en tiiä miten siitä vois enää parantaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, ihana Inka! Todellakin oli toimiva reissu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!