Hollywood Hills forever

Pakko jatkaa countdown-fiilistelyä, sillä viikon päästä istumme jo koneessa kohti Los Angelesia. Kauan odotettu reissu on siis jo melkein ihan hyppysissä. Kolmas syksyni Amerikassa ja Kaliforniassa on alkamassa. Fiilikset on korkeella ja alan olemaan ihan täpinöissäni (vaikka tässä on vähän kurjiakin asioita päällä, kuten toisinaan elämässä on). Pakko kuitenkin nauttia täysillä ja ihan pakko myös tässä postauksessa lainata Cali-siskoni Ullan ideaa ja julkaista samaan tapaan näiden kuvien yhteydessä nämä biisin sanat. Koska mitä muutakaan... Kuvat on otettu viime syksynä meidän eeppisen reissun viimeisenä iltana LA:ssa. Ja näin, vaikka hyvästit jouduttiin taas tuolloin jättämään, palaamme takaisin...


Bye bye, Hollywood Hills
I'm gonna miss you, where ever I go
I'm gonna come back to walk these streets again
Bye bye, Hollywood Hills forever

-Sunrise Avenue "Hollywood Hills"-


Jos muuten mietit mistä kohtaa kuvat on otettu, niin tässä helppo ajo-ohje perille: Aja Hollywoodista North Beachwood drivea kohti Lake Hollywood Overlookia ja saavut levikkeelle, jossa todennäköisesti on muutama muukin turre ikuistamassa kylttiä. Tie on hyvin kapea ja mutkitteleva ja kaartaa välistä todella läheltä kylttiä, mutta pysähtymismahdollisuuksia ei juurikaan ole, kuin vasta täällä perillä. Jos muuten haluat lukaista muista mahdollisista reiteistä kyltille, niin kirjoitin pari vuotta sitten meidän Hollywood -kyltille haikkauksesta myös.

Tulevalla reissulla aion viedä selfiet Hollywood-kyltin kanssa ihan nextille levelille. Aiotaan nimittäin viimeinkin kiivetä ihailemaan Los Angelesia tuolta kyltin takaa. Se on nimittäin mahdollista, jos vaan haikatessa Griffith Parkista osaa valita oikean polun. Katsokaa nyt tätä, toisen Cali-siskon ottamaa, kuvaa! Tässä kuvassa on nimittäin tavoitetta ja tällä kertaa aion sen saavuttaa. Laittakaa kaverit peukut pystyyn!

Kuva by Cali-sisko @mariahietala

Niin, ja tietysti kaikki viime hetken vinkit kyltin valloitukseen otetaan mieluusti vastaan!


Eng // One week to go to Los Angeles and Hollywood-sign.


4 kommenttia

 1. Aivan mahtavat näkymät tuolta kyltin takaa, voi veljet! ;D Noi paikat kuuluu kyllä ihan ehdottomasti sille elämän mittaiselle must do- listalle. Hollywood-kyltissä on jotain maagista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, kyltissä on todellakin jotain ihanan maagista! Kyltin takaa näyttäytyvä maisema on tällä reissulla tähtäimessä ja todella toivon, että sinne saakka päästään :)

   Poista
 2. Anonyymi10/26/2016

  Hollywood-kyltille meno on siis tosiaankin kiellettyä ja rangaistavaa, jos sinne ylipäätään onnistuu pääsemään kun tiet ja polut sinne on katkaistu. Tästä on paikallinen media tiedottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollywood-kyltin taakse menee ihan virallinen tie ja nykyisin sinne on opasteetkin, joten on ihan sallittua :) Itse kylttiin koskeminen ei tietenkään ole mahdollista tai sallittua.

   Poista

Kiitos kommentistasi!