Los Angeles, I´m back!

We are back! Ja voi että tuntuu niin oikealle. Niin normaalille, niin kodille. Norwegianin suora lento Tukholmasta meni ihan suht ookoo tänne. Tosin Grönlannin päällä rymisytti turbulenssi pariin otteeseen siihen malliin, että hätäpaniikki itkut (ja oikeesti huudot) tuli päästettyä ilmoille. Voi että inhoan ja pelkään turbulenssia. Paniikkikyyneleet alkoivat kuitenkin hälvetä, kun aloimme saapumaan Kalifornian ilmatilaan ja uskaltauduin kurkkaamaan ikkunasta ulos. Los Angeles näytti juuri niin upealle kuin yksitoista kuukautta aikaisemminkin, jolloin olin kaupungissa viimeksi. Nuo yksitoista kuukautta ovat olleet muuten pitkät yksitoista kuukautta ja moni asia oli ennättänyt jo muuttuakin tässä ajassa. Enää en muuten välittäisi pitää tuollaista taukoa paikasta, joka on maailman ihanin ja tuntuu niin parhaalle.


Kuvat on otettu korkeuksista, sumuisen lentokoneen ikkunan lävitse.

Ensimmäiset päivät ovat menneet smoothie-huuruissa ja ollaan tehty meille normaaleita asioita. Käyty aamulla kävelyllä rannalla ja vaan fiilistelty tätä paikallista elämänmenoa, joissa flip flopit ja surffilaudat katukuvassa on normaalia arkea. Todettu taas yhteen ääneen, miten siistiä oliskaan asua täällä ja voivoteltu sitä, miten vaikeaa sen toteuttaminen todellisuudessa oliskaan. 
Eilen käytiin syömässä yhdessä paikallisten ystävien kanssa Vegan Joint -ravintolassa, niiden meidän ensimmäisten ystävien täältä ja oli kuin oltaisiin vasta eilen nähty. Suunniteltiin hieman tulevaa ja jäätiin vähän miettimään, että ennätetäänkö sitten kuitenkaan ajaa Yosemiteen ja kestääkö minun kuukausia särkenyt alaselkäni kaiken sen autossa istumisen. Pelkäsin jo miten selkä kestää lennon, mutta meni onneksi aika kivuttomasti. Nyt vaan huomaa, että istuminen särkee kaikkialla, ja koska LA on autoilun luvattu kaupunki, niin täällä joutuu istumaan väkisin autossa joka päivä. Yosemiten backuppina keksittiin sitten eilen, että voitaisiinkin mennä Big Bearille. Tosin, katsoin juuri Big Bearin lämpötiloja ja totesin, että jäipä lämpimät vaatteet kotiin. Sen valossa telttailu Joshua Treen erämaan lämmössä saa itseltäni edelleen täydet pisteet. Tosin sielläkin kuulemma öisin, lämpötila saattaa laskea todella alhaiseksi. Ei kuitenkaan oteta mitään stressiä tulevasta, vaan mennään enemmänkin fiilispohjalta. Tässä kaupungissa itsessään on jo niin paljon annettavaa, että ei harmita yhtään, vaikka jäätäisiin tänne koko ajaksi. Nyt kuitenkin ulos aurinkoon ja aamulenkille. LA kuittaa, over and out.

 
Ja tietty vielä lopuksi; Aurinkoisia terkkuja täältä Calin lämmöstä teille kaikille! Sunnuntaiksi on luvattu tänne aikamoista helleaaltoa.

Eng // Greetings from Los Angeles, California! We are back in the city.

6 kommenttia

 1. Ihanaa että oot siellä taas <3 Ens vuonna tuun mukaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa olla ja ihanaa että tuut ens vuonna mukaan :)

   Poista
 2. Ihanaa että pääsit taas henkiseen kotiisi... mä niin tiedän tuon tunteen! Reilun kuukauden päästä mäkin oon siellä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin happy sun puolesta, että oot pian täällä <3

   Poista
 3. Näyttää ihanalta! Täällä vielä haaveillaan LA:iin pääsystä, onneksi postauksesi toimivat vähän kuin nojatuolimatkana :) Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selja, ihana kommentti! Mukavaa nojatuolimatkaa ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!