Talvi pelastettu - SUP siirtyi sisätiloihin

Keskellä viime viikon hurjinta lumimyräkkää kävin vihdoinkin testaamassa Helsingin Hotelli-Haagan yhteydessä olevan Fit Haagan SUP-RVP-tunnin. Olin nähnyt tästä muutamia kuvia viime keväänä facebook-feedissäni ja muistan ajatelleeni, että tätä täytyy ehdottomasti testata sitten joskus, kun kesä kääntyy talveksi ja ulkona on liian viileää suppailla. Oma sup-lautani onkin nyt kääritty rullalle pakettiin ja hyvästelty talviteloille, joten olin superinnoissani kun täällä meitä odotti turkoosi uima-allas ja pirteän väriset Red:n laudat.


Oman sup-laudan omistaminen on, vaikka tää saattaa kuulostaa hassulle, mutta parantanut elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia, sillä vesi on niin mun juttu. Voisin melkein asua lauta kainalossa tai sen päällä. Talvikaudet onkin vaikeampia, ellen hetkeen pääse pulahtamaan jonnekin turkoosiin. Sitten löytyi tämä. Sisätiloissa tapahtuva sup, jossa voi yhdistää pakollisen treenin "siinä sivussa". Tai niinhän sitä luulisi ja minä luulin. Täytyy nimittäin sanoa, että tämä RVP, eli reisi-vatsa-pakara-allasjumppa oli yksi tiukimmista tunneista mitä hetkeen olen kokenut. Ja samalla paras sellainen. Vaikka olemattomat vatsalihakseni huusivat armoa, en voinut olla hymyilemättä miten mageaa on päästä taas sup-laudan päälle. Tunnin aikana pieni virkistäytyminen ja vahinkoloiskahdus ei olis tehnyt lainkaan pahaa, mutta kukaan meistä ei tipahtanut veteen, vaikka harjoitettiinkin aikamoisia tasapainoharjoituksia.

Tätä onnea lisää, kunnes taas oikeat kesäkelit ulkosalla koittaa. Mulla on suppailuun muutenkin uusia haasteita heitetty ilmaan. Haluaisin nimittäin oppia seisomaan päälläni laudan päällä. Mitäpä sanotte siitä? Haastetta kerrakseen, eikö? 
Samainen paikka järjestää muuten rauhallisemman, jooga-pohjaisen sup-tunnin lauantaisin, jos siis tälläinen hikitreeni ei ole niinkään sun juttu. Käsi ylös kuka viihtyy myös laudan päällä?Eng // Sup workout at indoor pool, Hotel Haaga Helsinki

4 kommenttia

 1. Eikä, mä en kestä! Suppaus on niin ihanaa, tätä on pakko päästä testaamaan! Toi päälläseisonta on mullakin haaveena, mut ensin pitäis ehkä masteroida se ihan täällä kuivalla maalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, ollaan yhdessä siis päälläseisonta haasteessa mukana ;))) Varmaan jo fiksuinta aloittaa ihan kuivalla maalla. Tosin vesi on pehmeämpi elementti tipahtaa :)
   Tää suppailu-jumppa oli kyllä niin mun juttu. Suosittelen.

   Poista
 2. Mulla on ollu ongelmia löytää omaa lajia, mutta 3krt suppailtu ja voisin kuvitella siitä omaksi lajiksi, vaikka vielä olekkaan järkeä ostaa omaa lautaa. (Ehkä vielä joskus). Täytyypä ottaa noista kursseista enempi selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suppailu on kyllä kivaa ja tarvittaessa tehokastakin. Ainakin jos menee tuollaiselle RVP-tunnille ;))) Kannattaa aluksi vaan vuokrata lautaa ja sitten vasta miettiä oman ostoa, jos kokee että sille tulee tarpeeksi käyttöä ja sitä on helppo säilyttää ja liikutella.

   Poista

Kiitos kommentistasi!