Miamista moi!

Auringonvalo! Mitä ihmettä se on? Miamin jo aamusta alkaen porottava aurinko, vaalea hiekkaranta ja siihen heijastuvat auringonsäteet... Ai että kuulkaa kipristi aluksi Pohjolan asukin silmiä, mutta onneksi jo muutamien päivien jälkeen silmät tottuivat säteisiin ja päivien valoisuuteen. Keho otti loman vastaan. Askeleet ja vauhti selkeesti hidastui ja loma otti vallan. Ah, just kuten pitikin...


Palasin Miamiin, tai tarkemmin Miami Beachille reilun vuoden tauon jälkeen. Mieheni kanssa ollaan yhdessä käyty Miamissa viimeksi vuonna 2011 ja sitä ennen kerran aiemmin, vuonna 2007. Paikka oli siis tuttu meille, mutta uusiakin kohteita ja asioita löytyi tälläkin kertaa. Ajattelinkin, että nyt kun olen saanut arjen jotenkin jo taas rullaamaan (ja nuhataudin paranneltua), niin lähden purkamaan näitä Miami-postauksia ja tietystikin reissun kohokohtaa, eli Karibian risteilyä. Olisko teillä toiveita mistä alan purkamaan reissua? Jotenkin itseäni houkuttelisi palata takaisin risteilyelämään, joten ehkäpä aloitan sieltä. Siellä nimittäin mieli lepäsi ja meri-ilma teki gutaa.

Hyvin häikii.


         
Mutta ai niin, ehkä ennen näihin aurinkomaisemiin paneutumista teen postauksen kuitenkin meidän Prahan synttäriviikonlopusta tammikuun alusta, josta muuten kuvan Guessin aurinkolasitkin lähti matkaan. Onneksi lähtivät, nimittäin sopivat mielestäni aika passelisti noihin turkooseihin rantamaisemiin. Näihin tunnelmiin, pysyttehän linjoilla.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:


 
Eng // Hello from Miami South Beach.

2 kommenttia

 1. Sulla vähän parempi sää helmikuussa Miamissa kuin itsellä tammikuussa 😀 Karibian risteily kyllä itselle ainakin se ehdoton kohokohta Miamissa 😀 Hyvä blogi sulla 👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista :)
   Miami ja Miamin sää kyllä toimi. Yhtenä päivänä satoi meilläkin ja se oli tammikuun lopulla (oltiin kuunvaihteessa siellä). Vähän sama meillä, että Miami tarkoittaa usein myös risteilyä Karibialle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!