Pieni tiiseri: Matkaopas Los Angelesiin tekeillä!

Alunperin olisin halunnut julkaista tämän Los Angeles matkaoppaan menneillä Matkamessuilla. Siihen ei kuitenkaan vuorokauden tunnit riittäneet, vaikka kuinka yritin. Messujen jälkeen tuli loma. Tuli Miami ja Karibian aurinko. Loma vei mennessään... Otin loman täysin lomana ja mukana kulkenut kannettava sai levätäkin matkalaukun pohjalla. Matkaopas muhi toki mielessäni koko reissun ajan... Mutta nyt en malta enää odottaa ja antaa tätä pikku tiiseriä ja kertoa, että tälläinen on pian tulossa, kunhan se tästä valmistuu!


Ja valmistuuhan se, sillä hihat on nyt kääritty ja toivon saavani matkaoppaan valmiiksi lähiviikkojen aikana. On ollut ihanaa työstää tätä opasta Los Angelesiin ja sukeltaa sen avulla, illan pimeinä tunteina, aina tuonne unelmieni kaupunkiin. Oppaassa tulee olemaan paljon vinkkejä LA:hin ensimmäistä kertaa suuntaaville ja toivottavasti myös jotain uutta siellä jo aiemmin käyneille. Kaupungistahan kun ei tekeminen lopu ja sen monipuolisuutta haluan juuri korostaa tässä yhden naisen minimatkaoppaassakin. Matkaoppaan muoto on sähköinen ja päivitän sitä tarpeen mukaan eri versioihin. Niin, ja oppaasta tulee tietystikin ihan ilmainen! Jotenka stay tuned - matkaopas Los Angelesiin on tulossa!

Kysymys kuuluukin, kiinnostaako sinua tälläinen opas ja joko sulla on mahdollisesti lentoliput LA:hin?


Eng // Coming soon... Miniguide to Los Angeles by me.

6 kommenttia

 1. Täällä ilmoittautuu kiinnostunut! :) Häämatka Jenkkeihin odottaa syyskuussa, ensimmäinen etappi on Los Angeles, jossa vietetään muutama päivä ennen kuin huristellaa HIghway Onea pitkin San Franiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooih miten ihanaa! Se että olet kiinnostunut tulevasta matkaoppaasta sekä tietysti itse tuosta reissusta! Kuulostaa aika helmeltä häämatkalta <3 Highway One on todella todella kaunis tienpätkä ja syyskuu mukavaa aikaa Kaliforniassa. Ihanaa reissun odotusta sinulle, Sonja! :)

   Poista
 2. Kyllä kiinnostaa. Los Angeles ei nyt ihan välittömässä lähitulevaisuudessa ole listalla, eli siis lentolippuja ei ole nyt varattuna. Kahden vierailun jälkeen on kuitenkin vielä niin paljon näkemättä, että ennemmin tai myöhemmin sinne palaamme varmasti. Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos Aron :) Ja ihan totta puhut, että vaikka kuinka useasti kävisi Los Angelesissa, niin aina löytyy uutta tekemistä ja nähtävää - kiitos valtavan kokoisen kaupungin. Opas etenee ja toivottavasti on pian valmis ;)

   Poista
 3. Anonyymi4/11/2017

  Aivan mahtavaa, olen kiinnostunut! Kunpa New Yorkista ilmaantuisi eteeni myös samanlainen, siinä kaksi haaveilemaani kohdetta sekä kansallispuistot, voi elämä.. Osaisitkohan kertoa, mikä olisi paras aika nähdä amerikkalaista syksyn ruskaa :)?
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, Sanna! Los Angeles matkaopas on viimeisiä viilauksia vaille valmis :) Olen kirjoittanut jonkun verran Nycistä myös blogiini, esimerkiksi tässä yksi postaus: http://siveltimella.blogspot.com/2014/10/new-yorkin-parhaat-ig-travel-thursday.html
   Vietettiin viimeksi syyskuu Nycissä ja vaikka ajattelin, että pääsen todistamaan Central Parkin ruskan, niin siellä olikin vielä ihan kesä. Paitsi iltaisin oli toki jo viilempää. Ruska tulee New Yorkiin tuossa loka-marraskuun vaihtessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!