Syksy ilman Kaliforniaa

Ulkona sataa, illat pimenevät jo paljon aiemmin kuin vaikkapa elokuussa ja aamuisinkin on jo pimeää. Facebook on ilahduttanut koko syksyn viime vuoden takaisilla tai sitä edellisten muistoilla. Lähes kaikkiin niistä muistoista liittyy yksi asia, Kalifornia. Yhden näistä kuvista kommenttikenttään ystäväni oli kirjoittanut seuraavan kommentin: "Miksi ihminen olisi missään muualla kuin omassa kaupungissaan...". Niin, sitä minäkin tässä olen miettinyt.

Siinä vaiheessa syksyä, kun alkoi olla selvää, että meidän lukijamatka ei toteutuisikaan, aloin haaveilemaan siltikin matkasta Kaliforniaan. Olin niin varma, että viettäisin neljättä syksyä peräkkäin synttärini ja Halloweenin Los Angelesissa, että ostin (entisenä superfanina) liput HIM:in jäähyväiskeikalle Hollywoodin The Wilterniin. Aina ei kuitenkaan kaikki palaset loksahda kohdalleen ja nyt näyttää todella vahvasti sille, että keikkaliput menevät myyntiin ja vietän synttärini kotona, Helsingissä. Karkaan tosin sen jälkeen viikonloppulomalle Kööpenhaminaan, mutta Amerikka saa nyt odottaa hetken, mutta onneksi siihenkin on helpotusta luvassa aiemmin kuin uskalsin toivoakaan. 

Runyon Canyon maisemineen saa nyt odottaa, mutta toivottavasti ei kevättä pidemmälle.


Syksy ei ole suosikkivuodenaikani ja siihen olisikin tuonut tuttua lämpöä pyrähdys toisessa kotikaupungissani, mutta ei auta. Elämässä tapahtuu oikeasti kurjempiakin asioita (ja kyllä, siitä on muistutuksia tullut viime aikoina), kuin yhden matkan peruutus. Syksyn pimeyttä vastaan on ryhdytty jo onneksi suunnittelemaan kaikkea kivaa. Kalenterini saa täyttyä pitkistä viikonloppubrunsseista, juhlista, elokuvista ja keikoista. Matkasuunnitelmista ja -haaveista nyt puhumattakaan, niistä kuitenkin lisää toisella kertaa. Olisikin kiva kuulla teidän syksyn suunnitelmista ja mitkä teidän täsmälääkkeet sitä vastaan ovat?


Ps. Nyt sitten ihan random heitto: Jos sinä tunnustaudut HIM-faniksi ja satut olemaan Los Angelesin suunnilla lokakuun lopulla, niin nykäisepä hihasta.


Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia

 1. Voi mä niin voin tuntea piston sun sydämessäsi (lievä ilmaus) ettet pääse nyt syksyllä Losiin!! Ja Juuri kun Halloween on niin makeeta aikaa siellä, mä kerron ja hehkutan Ihmisille aina siitä tunnelmasta mutta se pitää itse kokea, silloin olet täysin myyty. Me matkustamme mieheni kanssa nykyisin syksyisin kuukaudeksi Miamiin. Niillä tunnelmilla, auringonsäteillä, muistoilla ja kuvien katselemisella jaksaa hyvin talven yli. (Nyt juuri pari viikkoa sitten palasimme kotiin ja tällä kertaa koimme Miamissa Hurrikaani Irman.) Nyt taas alan suunnittelemaan joka keväistä Nykin matkaa ja toki haaveilemaan seuraavan syksyn Miamin matkasta. Toivottavasti pääset pian Losiin, minäkin vien mieheni vielä joskus pidemmälle California matkalle ja muistelen siellä vietettyä aikaa, Huoh! Tulee aina niin ikävä sinne kun katselen sun ihania, hyväntuulisia ja aurinkoisia kuvia. Ja ystäväsi kommenttiin palaten, olen niin täysin samaa mieltä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jade tästä ihanasta kommentista <3 Olen makustellut sitä usein ja pahoittelut, että vastaamisessa on kestänyt. Juuri tuollaiset traditioreissut ovat niin inspiroivia ja saavat jaksamaan arjessa. Ihanat kohteet teillä! Miami ja New York ja sitten vielä Kalifornia ;)
   Mahtavia tulevia reissuja ja kiitos tosiaan vielä kerran kauniista kommentistasi!

   Poista

Kiitos kommentistasi!