Arvatkaa minne seuraavaksi?

Oon salaa fiilistellyt jo hetken aikaa tätä seuraavaa lomakohdetta, josta olen ihan supertäpinöissäni. Mahanpohjasta ottaa joka kerta kun lausunkin tämän kaupungin nimen ääneen. Matkaan nimittäin huomenna New Yorkiin!!!


Kuvat ovat edelliseltä käynniltä New Yorkista, kesältä 2015.

Ollaan me toki tätä fiilistelty yhdessä matkakumppanin, Inkan, kanssa jo tovi. Tai siis siitä asti kun huhuilin Nyc-ikävissäni et kukahan lähtisi Nyciin ja kävikin ilmi, että tällä reissunaisella olikin lennot jo plakkarissa! Ostaa päräytin kans liput samalle lennolle ja siitä lähtien onkin ollut tämä kaupunki vahvasti mielessä. Ollaan pari kertaa ennätetty pitää reissupalavereita ja fiilistelty ja etsitty kaikkea hauskaa tekemistä Manhattanilta sekä Brooklynista. Luvassa on ainakin shoppailua, valokuvaamista, Brooklynia, Central Parkia ja toivottavasti myös Broadway show. Kaikki herkulliset smoothie paikat saa myös ilmiantaa, sillä olen käynyt viimeksi New Yorkissa kesäkuussa 2015, jolloin päätimme meidän maailmanympärimatkamme sinne ja tiedän että kaupunki, joka ei koskaan nuku, ole pysynyt muuttumattomana, joten meillä on varmasti paljon uutta ihmeteltävää kaupungissa. 

Huomenna siis suuntana New York ja sieltä kuulette lisää ainakin Insta storyn kautta (@sannasevenseas ja @inkakha ). Yay!Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

1 kommentti

Kiitos kommentistasi!