Brooklyn Bridge Park

New Yorkista on kirjoitettu monta tarinaa ja rakkauslaulua. Ymmärrän sen, koska kaupungin syke menee sopivasti ihon alle. Minäkin rakastuin jälleen kerran uudelleen tähän kaupunkiin. New Yorkin kaduilla kävellessä onkin hassua huomata itsensä hyräilemästä toistuvasti Alicia Keysin Empire State of Mind -biisiä. Siinäpä vasta rakkauslaulu maailman mahtavimmalle kaupungille parhaimmasta päästä! Auringonnoususta auringonlaskuun ja sen jälkeen syttyviin pilvenpiirtäjien tuhansiin valoihin on helppo lumoutua. Manhattan itsessään on jo kaunis valomeri auringonlaskun jälkeen, mutta ainakin kerran reissussa on itselleni tullut tavaksi ihailla kaupunkia myös Brooklynin puolelta. Mekin siis suuntasimme nyt lauantai-iltana kirpeässä pakkassäässä Brooklyn Bridge puiston laitamille näihin maisemiin. 

 

Rakkauttaan kaupunkia ja toisiaan kohtaan osoitti myös tämä pariskunta. Heidän vihittiin aivan Brooklyn Bridgen alla, Manhattanin skyline takanaan, meidän kaikkien todistaessa tapahtumaa. Tätä pariskuntaa ei tuulinen ja kolea sää näyttänyt ainakaan ulkoisesti vaivaavan, vaikka useasti mietin että kuinkahan kylmä heillä mahtaa olla. Trubaduuri säesti parin ensimmäistä tanssia hääparina, mutta en millään kuullut mistä biisistä oli kyse. Niinkin intiimin hääjuhlan voi järjestää keskellä suurkaupunkia. Meidän kolean kelin auringonlaskun hetkeä lämmitti tämän parin ja itse Manhattanin näkymien lisäksi se, että olimme seuraavaksi siirtymässä syömään legendaariseen Grimaldi´s pizzeriaan. Ellei jono olisi liian pitkä. Eikä se onneksi ollut, vaan päästiin suureksi iloksemme lähes heittämällä sisään.


 Grimaldin maukkaiden pizzojen jälkeen käveltiin vielä uudelleen Brooklyn Bridge Parkiin ihastelemaan yöksi muuttunutta Manhattania. Meillä todellakin kävi hyvä munkki pizzerian ovella, sillä kun olimme saaneet oman ikkunapöydän ravintolasta, niin pizzerialle ominainen jono alkoi kertymään ravintolan edustalle, kylmästä kelistä huolimatta. 
Ja mitäkö tykkäsin pizzasta? Se oli okein hyvää ja sopivan rapeaksi ja tummaksi paistunutta. Voisin mennä toistekin, mutta ilman jonoa.

Brooklyn Bridge Parkiin pääsee joko kävelemällä Manhattanilta Brooklyn Bridgeä pitkin tai hyppäämällä sinisen linjan A - C metroon (pysäkki High St).

Oletko sinä käynyt Brooklyn Bridge Parkissa ja lumoutunut näissä maisemissa?Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

2 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Voi kyllä olen monta monta kertaa💖 ja täysin lumottuna .Joka kerta pitää päästä sinne kun Nykissä on.
  Eikä sitä tunnetta voi mitenkään kuvata vaan se pitää kokea. Kerran toukokuussa istuimme alkuillasta siellä 4-5 tuntia ystäväni kanssa, oli erittäin lämmin ilta ja odotimme pimeän tuloa. Silloin siellä valokuvattiin koulunsa lopettaneita nuoria upeissa mekoissaan ja puvuissaan. Upea ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiks, huomasin juuri etten ole vastannut kommenttiisi! Anteeksi <3
   New York sykähdyttää kyllä aina! Kuulostaa ikimuistoiselle nuo pitkät kiireettömät hetket hyvässä seurassa tuolla, ah!

   Poista

Kiitos kommentistasi!