On aina yhtä hämmentävää nähdä oma juttunsa painettuna lehteen. Jotenkin se on aina vaikuttavampaa konkreettisesti hypistellä jotain painotuotetta, kuin että katselisi ja scrollailisi juttua vain netistä. Tälläisen elämyksen sain kokea hiljattain, kun Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton uudistunut SAM Magazine tipahti postiluukusta.
Minua pyydettiin kirjoittamaan lehteen kahden aukeaman artikkeli Los Angelesin monimuotoisuudesta ja turistien näkövinkkelistä suosituimmista paikoista. Kirjoitustyö oli mieluisaa, koska sain mielikuvissani palata Hollywoodin kaduille ja kiivetä Runyon Canyonille ja tuntea tuulen tuiverruksen surffitukassani Santa Monicassa. Viimeistelin tämän artikkelin itse asiassa purjeveneestä käsin Kroatiassa, että siitäkin syystä merituuli tuntui varmasti tukassa ja rentoahan sitä sieltä käsin oli kirjoittaa, vaikka ainahan ne deadlinet tuppaa yön pikkutunneille menemään, muiden jo siirtyessä unten maille.
Koko SAM Magazinen artikkelin voi lukea täältä. Lisään tähän loppuun vielä fiilispäissäni lehdessäkin esiintyneen listaukseni LA:n suosikkiruokapaikoistani.
Los Angelesin suosikkiravintolani:
Paras burgeri: Malibu Farm Pier Cafen burgeri
Paras pikaruoka: Doomie’s Home Cookin’ vegaaniravintola Hollywoodissa
Paras kahvila: Urth Caffé
Paras smoothie: Whole Foods Marketin Farmer´s Garden vihersmoothie
Klassikko: In-N-out Burger
Mustaa valkoisella. Los Angeles -artikkeli
torstai 30. marraskuuta 2017
Tunnisteet:
Los Angeles,
USA
SEVEN SEAS -MATKABLOGI I Seikkailuja maalla ja merellä – horisontissa siintää paratiisirannat, suurkaupungin valot ja kaunis kotimaan saaristo
loading..
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja
Kiitos kommentistasi!