Blogin uusi nimi + voita liput Matkamessuille

Tervetuloa uudistettuun blogiini! Olen iloinen, että klikkasit tänne. Jos olet lukenut aiempaa Siveltimellä-blogiani, niin löydät kaikki samat postaukset tästä uudistetusta Seven Seas -blogista. Mikään muu ei ole siis muuttunut, kuin blogin nimi ja logo. Kirjoittaja pysyy samana ja jutut saman henkisinä. Kaikki reissupostaukset maailman eri kolkista ja mm. Los Angeles -matkaopas löytyvät yhä blogistani. Blogi uudistuksen myötä haluan vinkata teille tulevista Matkamessuista ja arpoa teille, rakkaat lukijat, kaksi lippua!

Matka 2018 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 19.–21. tammikuuta. Matkakuumetta voi siis nostattaa kokonaista kolme päivää. Ilokseni voin sanoa, että ahkerasti reissuvinkkejä blogeissaan jakavat matkabloggaajat ovat myös hyvin esillä tulevilla messuilla ja myös minä esiinnyn siellä perjantaina ja lauantaina. Olen nimittäin Rantapallon lavalla kertomassa Kroatiasta seuraavasti: pe 19.1 klo 15.30–16.00 sekä la 20.1 klo 15.00–15.30. Katso tarkempi Rantapallo-lavan ohjelma täältä ja tsekkaa alta omat messutärppini!


Seven Seas -blogin messutärpit:

PERJANTAI
12:30: Kalifornia: Los Angeles & San Francisco (We Love Cruises Stage)
13:00: Koralliriutoilta sademetsän siimekseen (We Love Cruises Stage)
17:30: Aalloilla - Risteily Välimerellä, Karibialla tai jossain ihan muualla (Rantapallo stage)
10:00 - 19:00: Merikarhuja ja merellisiä solmuja! (osasto: Rauma)

LAUANTAI
11:30: Miami Beach ja Las Vegas & Canyon kierros (We Love Cruises Stage)
12:00: Kreikka – Koe ihanat lomasaaret (Rantapallo stage)
12:30: Ota hetkestä kiinni - Naiset ja yksin matkustaminen (Rantapallo stage)
14:00: Villi ja vapaa - Road Trip Yhdysvalloissa (Rantapallo stage)

Huomaathan, että osa näistäkin ohjelmista toistuu useampana päivänä. Kurkkaa Matkamessujen ohjelma kokonaisuudessaan täältä.


Lippuarvonta:
Voita liput Matkamessuille kommentoimalla tähän postaukseen reissuhaaveesi tai mihin aiot seuraavaksi matkustaa? Voit myös kommentoida blogi uudistusta ja antaa risuja tai ruusuja. Kaikkien tätä blogipostausta kommentoineiden kesken arvotaan 1 lippu Matka 2018 -messuille. Arvon siis yhden voittajan, joka voittaa itselleen liput messuille. Lippu on sähköisessä muodossa, joten toimitan sen voittajalle sähköpostitse. Lisääthän siis sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. Jos et halua kirjoittaa tähän sähköpostia, voit lähettää sen minulle nimimerkkisi kera osoitteeseen sanna.m.kanninen(@)gmail.com otsikolla "arvonta". Aikaa osallistua arvontaan on keskiviikkoon 17.1, kello 18:00 saakka. Arvon voittajan keskiviikko illan aikana. Onnea arvontaan ja toivottavasti tapaamme messuilla!


* Olen saanut messuliput arvottavaksi Messukeskukselta, koska olen yksi Matkamessujen bloggaajapassin saaneista.


7 kommenttia

 1. Onnittelut uudesta tyylikkäästä nimestä ja ulkoasusta! :)

  Ensi kesänä toteutuu yksi matkaunelmista, kun lähdemme kodinvaihtoreissulle Havaijille.

  VastaaPoista
 2. Hyvä nimi ja tyylikäs tuo blogin uusi logo! 👍🏻
  Seuraava matkakohde on Marokko kolmen viikon päästä, vaikkei se varsinaisesti koskaan ole haavelistalla ollutkaan. Ykköshaaveina olisi tällä hetkellä päästä safarille Afrikkaan, seikkailemaan Uuteen-Seelantiin ja näkemään Egyptin pyramidit.

  marlai85@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Ihana logo ja nimi :) hitsi ku tekis mieli kaikkina 3 päivänä tulla kuuntelee juttui mut ei viitsi laittaa useampaa kymppiä siihen. Varsinki noi perjantain ohjelmat kuulostaa hyvältä mutta päivätyö -_-

  sara.risb(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon, Sara! Arpaonni suosi sinua ja voitit yhden lipun Matkamessuille. Laitan sen sinulle meilitse. Ehkäpä nähdään messuilla! :)

   Poista
 4. Kova risteilykuume päällä, ehkä itäinen Karibia ensi talvena? Ennen sitä toki Italiassa pitää käydä, ja pienempiä reissuja lähistölle.. irinaliisa (a) gmail.com

  VastaaPoista
 5. Heippa! Heti iski silmään uusi logo ja hyvä nimi 👍🏻 Itse haaveilen reissusta seuraavaksi itä-Afrikkaan, katotaan miten Matkamessut tähän vaikuttaa ;)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi1/17/2018

  Hiihtoloma on todennäköinen seuraavan reissun ajankohta, mutta matkakohde on vielä auki :) Alpit houkuttelee aina! Kesälle mietittiin myös Hollantia. eleelah@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!