Inspiroitumassa Matkamessuilla

Vuoden inspiroivin tapahtuma, Matkamessut, on nyt paketissa. Viime vuosien tapaan, itselleni messut ovat merkanneet enemmän verkostoitumista ja messujen virallisena bloggaajana vaikuttajille suunnattuihin tapahtumiin osallistumista ja workshopeja. Siinä missä viime vuonna olin mukana Travel Bloggers Give Back -tempauksessa, niin tänä vuonna sain keräillä rohkeutta ja esiintyjä Rantapallo-stagella kahtena päivänä puhumassa Kroatiassa. Onneksi alkujännityksen jälkeen, esiintyminen sujui kaiketi ihan hyvin ja paikalle kerääntyikin suuri määrä Kroatiasta kiinnostuneita reissaajia. Kiitos teille kaikille, ketkä tulitte kuulolle! Oli myös upeaa, miten rohkeasti messuvieraat tulivat vielä esiintymiseni jälkeen kyselemään vinkkejä. Selvästi Kroatia kuuluu edelleen suomalaisten suosikki kohteiden joukkoon ja myös Kroatiassa purjehtiminen selvästi kiinnostaa.
Rantapallon toimittaja Inka Khanjin haastateltavana Rantapallo-stagella.Itseäni kiinnosti messuilla Jordania sekä Norjan vuonoristeilyt. Kävinkin nappaamassa inspiroivan esitteen Hurtigrutenin -risteilystä Risteilykeskuksen osastolta. Kolmessa päivässä en kaikesta huolimatta kuitenkaan onnistunut kiertämään koko messuhallia, mutta näin visualistina omat pisteet parhaimmista messuosastoista menee Aurinkomatkojen some-keinu-seinälle sekä Finnairin kuvaukselliselle osastolle. Erikoispalkinto menee SAS:n osastolle, jossa kirjaimellisesti kävin itkemässä itseni Los Angeles -lippujen finaaliarvontaan. Nyt vaan peukut pystyyn, että arpaonni suosisi. Kultainen mitali myös kaikille bloggaajakollegoilleni, joiden tapaaminen on kyllä aina yhtä lystikästä. Kollektiivinen kiitos myös teille kaikille lukuisista onnitteluista blogini nimenuudistukseen. Ette usko, miten paljon kauniit sananne merkitsee. Kiitos.

Kävitkö sinä messuilla hakemassa matkainspiraatiota ja saitko sitä?

Tässä vielä uusitut somekanavat seurantaan: Instagram I facebook I Twitter I YouTube
 
 2 kommenttia

  1. Oli ihana pörrätä messuilla sun kans! Reissuinspiraatio virtaa edelleen :) Pääsispä pian lentoja varailemaan taas. Se on kyllä elämän eliksiiriä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin - oot niin parasta seuraa <3 Taisin muuten unohtaa lisätä noihin haaveisiin sen Rovos Railin aka meidän double deitit ;)))

      Poista

Kiitos kommentistasi!