Kalifornian Riverside Mission Inn jouluvalot – hyvää joulua!

Ystäväni, joka on parhaillaan Kalifornissa muistutti minua tällä viikolla upean Mission Inn -hotellin olemassa olosta ja hotellin legendaarisista jouluvaloista. Muutoin en ehkä olisi muistanutkaan, että olen itsekin nähnyt ja kokenut nämä Kalifornian Riverside kaupungissa olevat Mission Inn -hotellin jouluvalot. 

Silloin elettiin vuotta 2014 ja olimme meidän maailmanympärimatkalla. Oli joulukuun alku ja paikalliset ystävämme veivät meidät katsomaan alueen huikempia jouluvaloja. Ikuistimme Mission Inn -hotellin valoista vain kourallisen kuvia, jotka olen julkaissutkin jo vuoden 2014 joulupostauksessa. Ja syykin epävireisiin olotilaan ja kuvien vähyyteen on näin jälkikäteen selvä; tänään nimittäin mieheni kanssa muisteltiin tätä kyseistä päivää ja sitä, kuinka väsyneitä olimme tuona ajankohtana. Reissua oli takana vasta kolme kuukautta, mutta yhtäkään päivää ei ollut malttanut olla elämättä täysillä. Rehellistä lienet myöntää jälkikäteen, että kumpikin oli aivan puhki ja emme täysin saaneet kaikkea irti tästä jouluvalokokemuksesta, valitettavasti.


Helppo sanoa nyt jälkikäteen, jos nyt pääsisi Kaliforniaan ja näkemään nämä jouluvalot, jotka tänäkin vuonna Mission Inn -hotellille on laitettu. Voisin uskoa, että energiatasot olisivat aivan eri luokkaa. Luonnollisesti en pysty katumaan liikaa tuota silloista olotilaa, mutta nyt hotellia ja sen huikeaa historiaa (rakennettu vuosina 1902–1932) tutkineena haluan todellakin uudestaan kokemaan Riverside Mission Inn -hotellin jouluvalot ja yöpymään tuossa upeassa historiallisessa hotellissa.
 

Muistan tämän hetken, kun ajattelin tätä feikki lumisadetta kauhulla... Ajatuksena, kun oli viettää #vuosiflipflopeissa, eikä feikki lumisateessa... 

Tämän joulumuiston myötä haluan toivottaa teille kaikille blogini ja muiden somekanavien seuraajille ihanaa ja rauhaisaa joulua! Muistakaa olla stressaamatta ja nauttia hetkestä.

Lue lisää The Mission Inn hotellin jouluvaloista.

1 kommentti

Kiitos kommentistasi!