Hyvää Joulua!

Tämän iloisen kuvan myötä tahdon toivottaa kaikille blogini lukijoille oikein ihanaa Joulua! Sekä tietysti sinne kotiin Suomeen kaikille sukulaisille ja perheelle myös erittäin hyvää Joulua! Tiedän että äiskä ainakin lukee blogiani, joten äipälle oikein paljon jouluiloa!
Meidän joulun kokoonpano istuu tässä palmun oksalla, eli saamme viettää joulun ystävien kanssa. Kuva on otettu joitain päiviä sitten Port Bartonin kylän rannalla, Palawanin saarella.




Tässä vielä joulun valoja muualta maailmalta. Kävimme nimittäin Los Angelesissa, Riversidessa, joulukuun alussa katsastamassa kuuluisat The Mission Inn -hotellin jouluvalot, joita tullaan kuulemma katsomaan kauempaakin saakka.







Tässä viimeisessä kuvassa jouduttiin lumisateen keskelle Los Angelesissa, hahaha! Olisi muuten kiva kuulla missäpäin maailmaa ja minkälaisissa maisemissa sinä vietät joulua?



Eng // Happy Holidays to all of you! Top picture is from Palawan, Philippines and other pictures are from Riverside, Los Angeles, The Mission Inn -hotel Christmas lights.

9 kommenttia

  1. Ei vitsit miten ihana tuo palmukuva on! Ihanaa ihanaa joulua sinne! Onpa tosi mukavaa, että saatte viettää sitä ystävien kanssa. Täällä Floridassa näyttää ihan samalta kuin tuolla hotellissa noiden jouluvalojen suhteen, ihan kreisi meininki. Me likes! =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla <3 Ja samoin, ihanaa ihanaa Joulua sinne lämpimään Floridaan! Meitä on täällä kuusi kaverusta ja ollaan juuri lähdössä jouluillalliselle ;) Tosin mulla on pientä lämpöä, taas!

      Poista
  2. Ihanaa Joulua! ♥

    VastaaPoista
  3. Anonyymi12/24/2014

    Juurikin täällä Los Angelesissa joulunvietossa. Santa Monicassa. :) Ihanaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihanaa! Huippua joulua sinne parhaaseen paikkaan! <3

      Poista
    2. Anonyymi12/24/2014

      Tämä on kyllä ihana! :) Asumme San Franciscossa ja minulle tämä on eka kerta Los Angelesissa. Ei ehditty tehdä pöytävarausta, mutta saatiin hyvä jouluillallinen Del Frisco´s Grillestä. Huomenna Malibu Beachille ja illalla NBA-peliin. Onko vielä hyviä "viime hetken" vinkkejä? Olemme täällä sunnuntaihin. Ihanat lomailumaisemat sinullakin, nautihan kovasti! :) Terkuin Maisa

      Poista
    3. Malibu beach on ihana ja siellä kannattaa syödä laiturin päässä sijaitsevassa Malibu Farm -ravintolassa. Ihanaa luomuruokaa upeilla maisemilla! Toki Malibusta löytyy Nobukin, jos on sushin ystävä :) Mitähän muuta suosittelisin... No esimerkiksi Griffith Observatoriolle joko haikkausta tai autollakin voi ajaa sinne. Sieltä näkee upeasti LA:n ylle. Ja ehkäpä auringonlaskun aikaan ajelua Mulholland Drivelle, josta myöskin avautuu LA upeasti. Jos haluat lukea lisää näistä blogistani, niin löytyy "Los Angeles" tagin takaa. Mukavia hetkiä enkelten kaupungissa!
      Hei hauskaa NBA-peliä, sinne haluisin itsekin joskus!

      Poista
  4. Anonyymi12/25/2014

    Kiitti vinkeistä, ainakin Nobu on aikeissa testata. Täytyypä tutkia lisää blogisi vinkkejä. Mahtavaa lomaa Sinulle! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!