Voiko LA:ssa olla talvi?

Niin, en uskonut että Kaliforniassa voisi olla talvi. Tai että siellä voisi koskaan olla kylmä. En todellakaan uskonut, mutta niin vain kävi että muutamana päivänä herättiin siihen ihmeeseen että aurinko ei paistanutkaan täydeltä taivaalta. Olin kieltämättä ihmeissäni. Chätit ympäri LA:ta asuvien ihmisten kanssa kävi kuumana, kysyin ihmeissäni että paistaako siellä?
Kun paikalliset puhuivat talven tulosta, olin aina hieman että joopa joo, "Tervetuloa Suomeen!", ajattelin. Mutta uskottava se on, että Kaliforniaankin saapuu talvi. Omanlaisensa tosin. Siellä ei hukuta lumeen, vaan rannat hiljentyvät ja taivaalla on pilviä normaalia enemmän. On harmaata ja tuulista, mutta siltikin näet hiekkarannat, meren, palmut ja ne upeat auringonlaskut. Minä sanon, että tämä on talvi minun makuuni. Ja ymmärrän nyt, että myös paikallisille tämä on talvi. Ja kylmä.

Newport beach, josta nämä kaikki kuvat ovat osoittautui muutoinkin yhdeksi suosikkirannoistani. Vaikkakin se tuona päivänä otti meidät tummana ja tuulisena vastaan. Voitteko uskoa, että melkein koko rantaboulevard rantahuviloineen oli tyhjillään. Mitä haaskattua potentiaalia! Minä voisin aivan hyvin istua talvi-iltojani noissa merenrantataloissa, sohvalla viltin alla kuumaa teetä juoden.

Harmaata, mutta kesäisen kaunista. Tuulista, mutta ei räntää. Se ero on toisella puolella maapalloa olevien talveen.

Eng // Winter time in California, Newport Beach.

6 kommenttia

 1. Haha, vähän repesin tuolle haaskattua potentiaalia -kommentille, se kertoo kyllä aika hyvin sun ajatusmaailmasta. :D Ja iso jee sille, että nähdään tänään!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no älä! En ymmärrä miks ne oli tyhjillään ja vuokrattavana... Voisivat lahjoittaa ne ihmisille jotka oikeesti arvostais niitä ;DDD Ihanaa oli nähdä! <3

   Poista
 2. Ompa järkyttävän kuvauksellinen paikka! Niin kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Newport Beach on kyllä yksi suosikeistani. Tosi kaunis ranta ja laituri! ...Ollapa siellä takaisin ;)

   Poista
 3. Höh, kun me piipahdettiin Newport beachilla niin todettiin se jotenkin vähän tylsäksi. Olisi selkeästi pitänyt antaa sille enemmän aikaa ja haahuilla, nyt ei oikein tiedetty mitä siellä olisi ja missä! Käytiin balboa peninsulalla ja mentiin siinä lautalla yli, mutta ei oikein lämmetty koko hommalle. Ja mitään kivoja puotejakaan ei newport beachin rantaboulevardilta löydetty! Tosin, asiaan saattoi vaikuttaa se, että oltiin niin Lagunan lumoissa, että haluttiin vaan päästä äkkiä takaisin sinne eikä oikeen maltettu rauhassa katsella ympärillemme :D Noh, ehkä ensi kerralla ;) Niin paljon kehuja olen Newport beachista kyllä lukenut, että täytyy antaa sille uusi mahdollisuus! Toivottavasti löydetään oikeat huudit silloin, tulen sitten kärkkymään täältä neuvoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Lagunan lumoissa on kyllä helppo olla! Ymmärrän täysin ;) No voihan harmi, jos Newport ei antanut teille parastaan. Minä hullaannuin vaikka sää oli mitä oli. Voin vaan kuvitella mitä se on keskikesällä; yhtä biitsiä ja surffausta! ;D Toivottavasti seuraavalla kerralla tulee paremmat fiilikset! Ja mieluusti annan Cali-vinkkejä, jos vain suinkin kykenen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!