Filippiinit: Las Cabanas beachillä El Nidossa

El Nido otti meidät vastaan kivasti. Kylä tuntui heti paljon eläväisemmältä kuin edeltävä Port Bartonin kylä. Täällä oli liikennettä, isoja katuja ja paljon ravintoloita. Mutta missä olisi hyvä ranta? Ei ainakaan itse kylässä rantaravintoloiden edessä. Se löytyi hyvin läheltä Corong Corong aluetta, nimeltään Las Cabanas. Me kävelimme hotelliltamme rannalle, jonne pääsee myös paikallisella tricyclellä 100:lla pesolla. Matkalla rannalle nähtiin huikea maisema korkeammalta, sekä paikallista menoa ja asutusta, kuten nyt vaikkapa eläimiä pitkin tienvarsia.Paluumatkalla rannalta nähtiin aika upea auringonlasku. Käveltiin ikuistamaan se vielä hotellin omallekin rannalle. Oikein toimiva oli! El Nido on jo nyt palveluillaan hilautunut toimivammaksi kohteeksi kuin Port Barton, vaikka tästä asiasta löytyy useita eri kuppikuntia. Port Bartonissa sanottiin, että lähes kaikki palaavat sinne takaisin, koska kaipaavat Port Bartonin rauhaa. Minä tykkäsin tämän kylän tarjonnasta enemmän. Hotellimme sijaitsi kauempana kylästä, ja näin ollen oli hyvin rauhallisella paikalla, mutta helposti 50:n peson matkan päässä kylältä, jossa kävimme joka päivä illallisella.
Tällä rannalla näin myös ison kilpikonnan, joka nousi pintaan aivan edessäni kun olin rannan tuntumassa uimassa. Siis aivan hui-kee-ta!

Ps. Jos mahdollista, niin vielä kauniimmat rannat löytyvät venematkan tai kajakkimatkan päästä, mutta Las Cabanas on hyvä vaihtoehto rantapäivään kaupungista.

Eng // Las Cabanas in my opinion is the best beach in El Nido city, Palawan.

4 kommenttia

 1. On kyllä huikean näköistä. Tuonne on vielä joku päivä päästävä! -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on aivan hurjan kaunista kyllä! Koko maa on varmasti tälläistä, saaresta riippumatta. Tänne on kyllä vaan niin vaivalloista päästä, että ei varmaan ihan hetkeen tule tultua uudestaan, mutta mieleen nämä upeat maisemat jää kyllä syvälle :)

   Poista
 2. Vau, mitä paratiisirantoja! Tekee hyvää ottaa pieni virtuaalimatka lämpöön täältä loskan ja sateen keskeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eih, eikait ne ihanat lumikinokset sulaneet sieltä jo pois? Noh, aurinkoenergiaa ja palmuja täältä sinulle sitten mieluusti lähettelen <3 <3 <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!