Auringonlasku ja valoshow Hong Kongissa

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, Hong Kong vakuutti ja isosti! Myös siitäkin syystä, että satuttiin todistamaan aika upea auringonlasku Tsim Sha Tsui Promenadella. Se onkin yksi suosituimmista paikoista katsoa auringonlaskua ja samasta paikasta voi katsella iltaisin myös kaupungin tarjoamaa valoshowta, joka ei tosin mielestämme ollut mikään aivan mieletön. Siinä musiikin ja valojen piti synkata, mutta jotenkin se jäi hieman vaisuksi. Tosin katsottuani jälkikäteen näitä valoshow-kuvia, niin ihan näyttävältähän se vaikuttaa. Mutta aito auringonlasku on aina aito, vai mitäpä sanotte näistä näkymistä? 
Eng // Beautiful sunset in Hong Kong, Tsim Sha Tsui Promenade

2 kommenttia

 1. moi ! jotain kautta eksyin blogiisi ja aloin ehti seuraamaan :) mielenkiintosia matkoja teillä, ite lähössä viettämään kolmekymppisiä ens vuonna vegasiin (luin jotain sun vegas-päivityksiä tietty :)). ei toi hong kongin valoshow kyllä kummonen ollut, odotin jotenkin enemmän. kiinan puolella (ehkä nanchang ? enmuistaenää) oli hieno valoshow, musat ja suihkulähteet ja valot :)

  mukavaa joulua reissun päälle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja huippua että löysit blogini! :) Kolmekymppiset Vegasissa kuulostaa huikeilta! Hyvän paikan olet valinnut karkeloille ;) Mukavaa reissun odotusta sinulle ja kivaa Joulua!

   Poista

Kiitos kommentistasi!