Thank you California!

Näin se hetki sitten kuitenkin koitti, aikamme Kaliforniassa on tullut päätökseensä. Havahduin asiaan parisen viikkoa sitten, että todella päiviä alkaa olemaan vähemmän edessä kuin takana. Suomestakin saadut viestit, herättelit meidät siihen faktaan, että kaippa siellä jo sitten odotellaan meitä saapuvaksi, hetkeksi. 
Vaikka tällä haavaa tämä paras paikka joudutaankin jättämään taaksemme, ei ole onneksi mitään suurempaa syytä vaipua epätoivoon, sillä Kalifornia kutsuu meitä onneksi taas keväällä, jeeee!!! Koska olen saanut aika rauhassa keitellä tätä reittikarttasoppaamme, niin olen tietenkin suunnitellut reittimme niin, että se kulkee myös paluumatkalla LA:n ohitse. Siksipä jäähyväiset täällä olevien ystävien kanssa ovat olleet aika hetkelliset ja onnelliset, vaikkakin haikeat. Mutta en väitä ettenkö olisi tirauttanut onnenkyyneleitä tänä viikonloppuna, sillä olen useampaan kertaan. Onnea on ollut meillä kyllä niin paljon täällä, että pikakelauksella ajateltuna en pysty edes niputtamaan kaikkia huikeita juttuja joita ollaan saatu kokea täällä! Upeita auringonlaskuja, ystäviä, synttärijuhlia, Vegasin reissua, festareita, Foo Fighters, vuoren valloituksia, Kiitospäivän viettoa...voi taivas! Tämä syksy on ollut aivan mieletön!



Siispä kiitos kaikesta LA:lle! Ja tietysti kaikille tuttavillemme ja ystävillemme täällä! Nyt on kuitenkin aika kääntää katse toiselle mantereelle. Sanottaisiinko tähän, että minä voin lähteä LA:sta, mutta LA ei lähde minusta koskaan. Käväistään siis kiertämässä tämä maapallo ja sitten palataan uusien kokemusten kanssa keväällä takaisin Kaliforniaan. Seuraavaksi meitä kutsuu pikavisiitti Suomeen, joo! Tarkeneehan siellä? Ja sitten jatketaan heti viikon päästä kohti Hong Kongia. Sen kaupungin osalta otetaan mieluusti vinkkejä vastaan!

Nämä kuvat on otettu Santa Monicassa ihanan auringonlaskun aikaan. Kuvista kaunis kiitos kuuluu Marikalle.


Eng // Time to travel to the next destination. Thank You California. You´ve been good to us. Photos by Marika

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!