...pari kuvaa vielä Port Bartonista

Port Barton oli tosi iisi paikka. Koska kylä oli niin pieni, niin eipä siellä pitkien aamupalojen, auringonoton, uinnin ja illallisen lisäksi juuri muuta voinut tehdä. Paitsi tietysti tutustua muihin travellaajiin, joita siellä oli yllättävän paljon. Ne ketkä tuntevat mieheni, tietävät että hänen on helppo tutustua kaikkiin. Joten tiesimmekin aika pian lähes jokaisen resortissa majailen tarinan, jotka on aina mielenkiintoisia. Lisäksi saimme heiltä ravintolavinkkejä ja reissuvinkkejä. Osa aikoi tosiaan viihtyä samassa rantamökissä kevääseen saakka, kirjoja lukien ja tarinoita kirjoitellen. Söin muuten Port Bartonin rantaravintolassa esimerkiksi todella hyvän kasvishampurilaisen, jonka pihvi oli tehty banaanin kukasta. Olin tilatessani hyvin epäileväinen, koska en aikaisemmin ollut kuullut banaanin kukasta valmistettavan mitään, mutta näin jälkikäteen asiaa googlatessa, niin sehän on aasiassa oikein käytetty ainesosa ja länsimaissa vegaanit käyttävät sitä paljolti. Näin sitä taas oppii! :)
Tässä vielä pari chilliä kuvaa arjestamme Port Bartonissa.

Paikalliset lapset nauttivat hurjasti koulujen loppumisesta ja joululomastaan ja temmelsivätkin merenrannassa aivan innoissaan.
Port Bartonin jälkeen meidän matka jatkuikin El Nidoon, joka on jo himpun verran isompi kylänen kuin tämä. Onko kukaan lukijoista käynyt Port Bartonissa?

Eng // Port Barton was easy like a sunday morning...

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!