Malibu Farm -ravintola löytyy myös viehättävältä Newport Beachiltä

Newport Beachille meidät toi kaksi asiaa; suosikkiravintolani Malibu Farm, missä yleensä vierailen aina Malibussa (sen alkuperäisessä paikassa) ja veneenvuokraus Lido Islandilla. Newport Beach sijaitsee Orange Countyssa, Los Angelesista etelään. Los Angelesin lomalla kannattaakin lähteä tutustumaan rannikon muihin kauniisiin merenrantakaupunkeihin. Niitä nimittäin Kaliforniassa riittää.
Newport Beachille saavuttaessa huomaa saapuvansa jo hieman varakkaammalle alueelle. Rantatalot ja venesatamat näyttäytyvät hulppeina, puhumattakaan kauniista rantaviivasta, mitä riittää koko osavaltion pituudelta.
Lido Marina Village, missä Malibu Farm -ravintola sijaitsee on viihtyisä ja kaunis sataman viereen sijoittuva alue, jossa on kauniita putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita.

Lido Marina Villagessa oli jo lokakuun alussa Halloweenin vahvasti esillä.

Malibu Farm -ravintola löytyy myös Newport Beachiltä 

Malibu Farm -ravintola tunnetaan tuoreista luomu ja lähituotetuista raaka-aineistaan. Olen aina viihtynyt Malibun huvilaiturilla sijaitsevassa alkuperäisessä ravintolassa. Nyt halusin kuitenkin kokea tämän jo vuonna 2018 Newport Beachille avatun Malibu Farmin, ja onneksi menimme, nimittäin tästä taisi tulla nyt suosikkini!

Newport Beachin Malibu Farm -ravintola sijaitsee aivan merenrannalla, Newport Bayn suojaisassa poukamassa venesataman kyljessä. Istuessasi terassilla voit katsella huviveneitä tai mereltä saapuvia kalastajia. Muutenkin tunnelma täällä on rauhallisen hienostunut.
Viimeksi kun kävimme Malibun Malibu Farm -ravintolassa, niin oletettavasti suuren suosionsa vuoksi ravintolakokemus oli jotenkin kärsinyt aiempien vuosien kokemukseen verrattuna, asiakkaan prosessia oli selvästi yritetty tehostaa, mikä tuntui selvästi kokemuksessa ja ilmapiirissä. Newport Beachillä tunnelma oli viipyilevä ja rennompi. Juuri sellainen mihin alunperinkin tässä ravintolassa ihastuin.

Julistin jo vuonna 2015, että Malibu Farmilta saa Los Angelesin parhaat burgerit. Lisäksi olen kirjoittanut jo aiemmin miten hienoa, että ravintola on ottanut valikoimaan kasvispohjaisen Impossible burger -pihvin. Nykyisinhän se on lähestulkoon aivan normaalia lähes paikassa kuin paikassa jo, mutta tuolloin intoilin asiasta uutena juttuna. Näin se maailma onneksi muuttuu.

Newport Beachin sisarravintolan menu näytti omaan silmään samalle, kuin alkuperäisessäkin paikassa ja koska yleensä otamme täällä aina burgerit, koska ovat kaupungin parhaat (huom! Newport Beach ei ole Los Angelesissa), niin päädyimme täällä myös burgereihin. Omani on vain tätä nykyä gluteeniton versio, joten ulkoasullisesti se ei näytä enää niinkään burgerilta vaan enemmänkin sandwichiltä, ja tokihan se hieman makuelämyksessäkin verottaa, mutta kokonaisuus on edelleen hyvä.
Ehkä kuitenkin sellaisen myönnytyksen teen, että kyllä niitä parhaita burgereita saa onneksi jo aika monesta muustakin paikasta Los Angelesissa. Lähestulkoon kaikissa kasvis- ja vegaanipaikoissa maistamani burgerit ovat olleet pelkästään loistavia!Newport Beachin Malibu Farm -ravintolan yhteydessä on myös viehättävä putiikki, jossa myydään ravintolan logo-tuotteita ja muita keittiö- ja sisustustarvikkeita.

Lido Marina Village, Newport Beach

Lido Marina Village, missä Malibu Farm -ravintolakin sijaitsee oli äärimmäisen viehättävä alue ja helposti käveltävissä oleva ostos- ja ravintolakeidas, mm. Nobu-ravintola. Lido Marina Village toimii nimensä mukaisesti myös vierasvenesatamana. Lähellä onkin myös veneilytarvikeliikkeitä, joissa luonnollisesti vierailimme.

Malibu Farm -ravintolan julkisivu kadun puolelta. Ravintolan terassi ja pöydät sijaitsevat merelle päin.
Malibu Farm -ravntolan terassit sijaitsevat aivan venesatamn yhteydessä.

Lido Marina Villagen ravintoloita ja kauppoja.


 

Jos suuntaat Etelä-Kaliforniaan, niin kannattaa katsastaa Newport Beachin tunnelma ja tämä Lido Marina Village ja koko Balboa Peninsulan alue. Eteläisen Kalifornian rantakaupungit huvilaitureineen ovat kivoja paikkoja viettää koko päivä. Palvelut on yleensä rakennettu laiturin ympäristöön ja rannalla viihtyykin helposti aina auringonlaskuun saakka.

Lido Marina Villagen osoite: 3434 Via Lido, Newport Beach, CA 92663

Seuraa Seven Seas -blogia ja seikkailuita myös seuraavissa kanavissa:

14 kommenttia

 1. Nyt ollaan alettu taas miettiä itsekin matkaa Yhdysvaltoihin koronan pilaamaan vuoden 2020 matkan jälkeen. Etelä-Kalifornia ei tulisi olemaan reissun pääkohde, mutta kävisimme kyllä sielläkin. Täytyy pitää Newport Beach mielessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalle! Etelä-Kaliforniassa kannattaa aina piipahtaa ;) Mukavia reissusuunnitelmia!

   Poista
 2. Jee, luin nälkäisenä jutun ja googletin. Olen huhtikuussa viikon 30 min ajomatkan päässä Dana Pointissa. No saa nähdä missä käydään, kun 8-kymppisellä tädilläni ollaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! No, 30 min ajomatka ei ole matka eikä mikään Kalifornian mittakaavassa ;) Mukavaa tulevaa reissua!

   Poista
 3. Viihtyisältä näyttää. Pikkuisen kivempi viettää kurpitsasesonkia tuolla rantaviboissa ja auringonpaisteessa kuin täällä usvaisessa +1 asteessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä! Rakastan Kalifornian lokakuuta ja pumpkin seasonia. <3

   Poista
 4. Marraskuisessa Suomessa käy mielellään lukemassa tunnelmia Kaliforniasta, vaikkei juuri tästä ravintolasta ehkä olisi kiinnostunutkaan :-) Ihanan kesäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lokakuu on upeaa aikaa vierailla Kaliforniassa – sää on yhä kuin Suomen kesässä. :)

   Poista
 5. Tulipa ikävä Kaliforniaan! Newport Beachilla en olekaan käynyt, mutta siinä lähettyvillä Huntingtonilla ja Seal Beachilla ainakin. Ja hartaana OC-sarjan fanina tietysti Redondolla :) Olis ihanaa vaan ajella tuolla rannalta toiselle ja tutkisella eri alueiden eroja ja tietysti koluta kaikki kahvilat läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tuli nyt ikävä Kaliforniaan ja kaikille noille luettemillesi rannoille. Ne on kaikki tuttuja ja OC-sarjan fanina on tullut myös käytyä noissa paikoissa ja samassa kahvilassakin Pierillä, mikä sarjassakin vilahti usein. ;)

   Poista
 6. Voi pääsispä jenkkeihin! Näistä tuli kyllä taas niin vahvasti tuo Kalifornian tunnelma läpi ! :) Pitää pitää mielessä sitten kun joskus tuonne pääsee lähtemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja, että pääset! Kalifornia on tosi monipuolinen matkailun kannalta.

   Poista
 7. Olisi hyvin mielenkiintoista käydä Kalifornialaisessa ravintolassa, joka tarjoaa paikallisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Koko alue on todellakin viehättävä ja hieno. Merinäköala lisää aina omaa charmia ravintolalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika tarkka raaka-aineista etenkin Amerikassa, niin on tullut kartoitettua mitkä on ns. kivoja ja hyviä paikkoja ruokailla. Ja samaa mieltä, merinäköala on aina ihan oma lisänsä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!