Ihmelääke nimeltä Kevin.Murphy Fresh.Hair

Hallelujah! Ihmelääke on löytynyt! =) Olin nimittäin tätä löytöä aikaisemmin käyttänyt suosittua Tigin RockAholic Dirty Secret -kuivashampoota (ps. ihan mahtava nimi tuotteella!). Tigin "kuuluisista" suutin ongelmista huolimatta käytin tuotetta onnistuneesti useamman purkin ajan. En uskonut niihin kunnes osui sitten omalle kohdalle! Voihan argh,  pullo ei vain enää toiminut! Tämän siivittämänä ja kampaajani suosituksesta vaihdoin merkkiä. Ja ziisus miten mahtava tämä Kevin.Murphy Fresh.Hair -kuivashampoo onkaan!

Kuivashampoo on loistava pika-apu kiireisinä aamuina, tai voi sitä suihkia ihan puhtaaseenkin tukkaan tuomaan tuuheutta. Tämä tuote puhdistaa -oikeasti- rasvaisuuden hiuksista ja tuuheuttaa ihanasti, sekä antaa myös ihanan (sanoisin vaniljaisen) tuoksun hiuksille. Tykkään tykkään tykkään! Olin siis todella positiivisesti shokissa kun käytin tätä ensimmäistä kertaa, ja totesinkin riemukkaasti ääneen että "ihmelääke tämä!"


Kevin.Murphy Fresh.Hair on voittanut Cosmopolitan Beauty Awardsin (27/01/2011)

Onko teillä kokemuksia kyseistä tuotteesta tai muista kuivashampoista?

4 kommenttia

  1. Tästä ei ole kokemusta mutta kuivashampoo noin yleisesti on kyllä käytössä päivittäin. Tällä hetkellä menee TRESemmén purkki ja se on ihan hyvä. Dirty Secretiä käyttelin minäkin alkuun mutta se on ehkä vähän tyyristä tavaraa siihen nähden että ne purkit ihan oikeasti tyhjenee itsekseen :(

    Ainoa kokeilemani kuivashampoo mistä en oikein tykkää on se blogeissakin paljon hehkutettu Klippoteket. Mun tukan saa sillä lähinnä likaisen tuntuiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa myös Dirty Secret, kun olis niin pähee, mutta kun ei toimi varmuudella ni ei! ;)
      Tuosta Klippoteketistä en ollut kuullutkaan (!) mutta googlettelu tuotti tuloksen että sopisi vaaleille hiuksille paremmin. Kiitos tiedosta kuitenkin, jatkan siis tällä hyväksi havaitulla ainakin toistaiseksi. Täytyy joskus varmaan kokeilla tuota mitä sulla on nyt kierroksessa :)

      Poista
  2. Suosin Keviniä, loistosarja! Tätä en ole kokeillut mutta kokeillaan kun voitan tuotteen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihh...suosittelen kokeilemaan jos tykkää kuivashampoista :) Arvontaa joutuu jänskäämään vielä sunnuntai iltaan saakka ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!