Packing & Unpacking

Juuri kun Juhannuksesta on selvitty (olihan kaikilla kiva Jussi? toivottavasti! :)), niin aloitin jo pakkailemaan seuraavaa reissua varten. Dippiduppiduuu, aikas ilolla sitä pakkaileekin kun tietää mitä herkkua on luvassa. Neljä päivää huippubändejä, iloa ja elämisen riemua, ajatonta oleilua hyvässä seurassa ja toivon mukaan paljon aurinkoa. Jep, olen matkalla festareille <3 Nam! Festarit on ehkäpä yksi kesän parhaimmista asioista allekirjoittaneelle. Ajatuksia festivaaleista ja oma top5 -lista parhaista festareista nähtävillä viime kesän postauksesta tästä.

Packing & unpacking... Vaatteet tsekattu, liput tsekattu, aurinkorasvat pakattu, uusi teltta shopattu (aikaisempi alkoi haurastua käsiin), kertsikkasadetakit ostettu, rahat nostettu, kameran akku ladattu.... Enää oikeastaan oma tukka värjäämättä, mutta jätetään nyt jotain huomisellekin, oon nimittäin kauheen hyvissä ajoin nyt liikenteessä, yeij! Hyvä minä. =)
Infoilen enemmän tästä festarikeikasta kun pyhitän seuraavan postauksen itse asialle. Tällä postauksella oikeastaan halusin vaan toivottaa kaikille lukijoilleni hyvää Juhannuksen jälkeistä elämää. Ja nyt kyllä saisi helteet löytää pikku hiljaa tänne pohjolaankin, eiks nih?!


Tämän päivän shoppailu: kesähattu festeilleTässä Juhannustunnelmaa Keski-Suomesta. On se yötön yö.

Juhannusyö. Aika kaunista.

Mites, jakaako kukaan festaripaloa kanssani?


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!