Instagram huumaa

wohoo! Käytättekö te Instagramia? Itse vihdoin ja viimein sain tänään aikaiseksi ladattua appsin ja loggauduttua taajuuksille. Vielä hakee vähän käyttötapaa, mutta pari testi räpsyä sain jo tehtyä. Ja oikeastaan syy miksi asiasta täällä nyt informoin on se että lisäsin asiasta myös widgetin tuohon sivun reunaan. Siellä ne mun kuvat nyt kulkee ympyrää ja päivittyy sitä mukaa kun niitä räpsin. Kätevää! :)

Minut löytää nyt myös siis Instagramin kuvamaailmasta (nimellä "sannasevenseas"). 
Kuvailun iloa kaikille ja mukavaa alkanutta viikkoa :)


Yksi otos Instagramin kautta

Ps. Onko joku minua ahkerampi lukija kenties lukenut jonkun näistä teoksista?

4 kommenttia

 1. Jee Instagram! :)

  Mä oon lukenu tuon Dirtin, parikin kertaa, ja on muuten hemmetin hyvä! Just lopettelin sen Vince Neilin oman Tatuointeja ja tequilaa, mutta sille en oikein lämmennyt.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, sä olit käynyt tykkäämässä mun Instagram-kuvasta ja olin ihan ihmeissäni kun kun siitä tuli tieto mun luuriin...Iiiiih! :))) Jatketaan harjoituksia! Ja yritän päästä joskus rantatuoliin lukemaan tuon Dirtin! Kiitti suosituksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja aloin seurailemaan siellä sua myös ni voin tykätä KAIKISTA sun kuvista :D

   Poista
  2. hih...ja mä "stalkkaan" sua takas :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!