Rock Rock! =)

Terkkuja Rock Werchteristä, Belgiasta!
Tämä on ajastettu postaus (ja vähän jännittää miltä se tulee näyttämään - toivottavasti hyvälle). On se tekniikka ihmeellistä. Minä hummaan Belgian maalla festivaalihumussa ja blogi päivittelee itse itseään ;-)

Täällä tosiaan ollaan Belgiassa, pienessä Werchterin kylässä. Olen ollut täällä kerran aikaisemminkin vuonna 2010 ja silloin ainakin puitteet juhlille olivat oikein hyvät. 
Mikäli siellä ruudun toisessa päässä festaritipuset nostaa päätään ja edessä on festari tai festareita, niin ajattelin jakaa muutamia vinkkejä mitä sinne rinkkaan minun mielestäni kannattaa pakata mukaan. Asiahan on tietty ihan eri jos festeille lähtee autolla, niin silloin on helppo heittää mukaan vähän ylimääräistäkin, mutta kun kuorman kantaa itse, haluaa siitä mahdollisimman kivutonta :)

Festareille rinkkaan:
Perussettien lisäksi (teltat, makuupussit, tyynyt, makuualustat yms) kannattaa muistaa rinkkaan pakata esim Leatherman, aurinkorasva, lääkkeet, laastareita, taskulamppu, käsidesi, savetteja tai kosteuspyyhkeitä, nenäliinoja (wc-paperia leirintään), lämpimiä vaatteita villasukista lapasiin (you never know), jeesusteippiä (voi käyttää ihan mihin vain, vaikkapa korjata teltan rikkinäisiä keppejä tai pressua, tai voit paikata sillä vaikkapa vaatteita tai rinkkaasi), minigrip-pusseja (jos käy niin ikävästi että sataa monta päivää, asiakirjat kuten passi viihtyvät paremmin minigrip-pusseissa. Sekä tietty festariohjelma pysyy kuivana minigripissä!). Kamera, laturit, erilaisia kenkiä jotka ei varmasti hierrä, käteistä ja ainakin muutama puhelinnumero muistiin (jos/kun kännykästäsi loppuu akku tai se jostain syystä katoaa), tussi ja kynä. Huhheijaa, olihan listaa mutta kaikkea tätä kannattaa pakata mukaan tai itse ainakin yleensä pakkaan ja hyvin (tai no juuri ja juuri) mahtuvat 50 litran rinkkaan. Ja tietysti ei sovi unohtaa pakata aimo annosta mahtavaa festarihenkeä! =)

Niin, näillä festareilla jossa olen tulee olemaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa ilmainen wifi festarikansan käytössä. Aikas outoa ja samalla kivaa! Aikaisemmin festeillä on saanut olla kyllä aika omissa oloissaan ulkoisesta mediasta ja somesta, koko sen 2-4 päivää mitä nyt festit kestävätkään. Puhelinta on yleensä käytettävä harkiten, jotta akku kestäisi mahdollisimman pitkään. Nykyään on onneksi puhelimille erilaisia akunlatauspisteitä siellä täällä. Se on ehdottoman hyvä juttu! Tuosta wifistä en tiedä...katsotaan maltanko pysyä erossa... :)

Toisaalta luulenpa että sellaiset virikkeet kuten Gossip, Garbage, RHCP, Pearl Jam, Deadmau5, Snow Patrol, Florence + the Machine, Steve Aoki, Lana Del Ray ym ym... tekevät tehtävänsä ja keksin muutakin tekemistä kuin wifissä roikkumisen ;-)

Ja kuten muutenkin juhliessa, niin pidetään kavereista huolta <3

Peace, love and happiness.

Rock Werchter 2010
Ja vähän fiilistelyä - on nimittäin ihanaa nähdä Snow Patrol ensimmäistä kertaa!
Mukavaa viikonloppua kaikille! :)Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!