OPI kynsilakat

Hellurei!Keskikesän juhla Juhannus tekee tuloaan ja ajattelin vielä ennen Juhannusjuhliin siirtymistä lakana kynnet asiaankuuluvasti, näyttävän kesäisellä sävyllä (kuvassa etualalla, Charged Up Cherry) :)
Olen tykännyt käyttää näitä OPI:n lakkoja siitä lähtien kun niitä minulle useampi vuosi sitten suositeltiin. En osta oikeastaan mitään muita kynsilakkoja, tosin harvemmin tarvitsen (tai käytän) enää lakkoja sillä mulla on nämä geelikynnet ja mielestäni ne on kivat ihan perus ranskalaisella lookillakin. Mutta varpaan kynsiin käytän lakkoja (ellei mulla sitten ole niissäkin geelit+koristukset päällä, niinkuin esimerkiksi nyt).
All time fav´ on kyllä kuvassa taka alalla oleva vaalea Room Service -niminen sävy. Se tekee kivasti normikynsiin sellaisen ranskalaisen manikyyri-lookin, oikeesti! Ja kesto lakoissa on hyvä, ja ne on miellyttävä levittää kynnelle.

OPI lakkoja saa ainakin Stockalta ja kauneushoitoloista. Ulkomailta laajemmin ja Sephoralta saa omaa OPI-kynsilakkamallistoa. Ja värit ovat usein aivan viimeisintä hottia, eli tosi kivoja! :)

Mites teidän kesäkynnet, suosikkimerkit ja värit, löytyykö sellaisia?


Ihania ihania OPI-kynsilakkoja


    

















Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!