Testattua: Lancome Star Bronzer


Saanko esitellä, yksi lempparituotteeni! Ostin tämän nyt taannoiselta reissulta lentokoneesta, hassua kyllä matkalla Helsinkiin. Etsin ja etsin tätä tuotetta koko Aasian reissumme ajan lentokentiltä ja tavarataloista, mutta turhaan. Siellä todella ei tunneta aurinkopuuteri käsitettä. Lähes kaikki tuotteet siellä viittaavat enemmän tai vähemmän ihon valkaisuun, oikeasti.
Mutta takaisin tähän ihanuuteen; Lancome Star Bronzer -aurinkopuuteri on tuttu tuote minulle parin vuoden takaa, jolloin ostin sen ensimmäisen kerran - myöskin reissusta, Karibian risteilyn taxfreesta. Tuote kesti aika tehokkaasti käytettynä vuoden. On henkilökohtaiseen käyttöön, koska sivellintä ei voi oikein pestä. Tuotteen putkilon päässä on painettava nappi, joka päästää siveltimeen pienen määrän aurinkoputeria. Tuote kulkee tarvittaessa kätevästi mukana, eikä hajoa, koska puuteri on valmiiksi irtopuuterina tuubin suojissa. Nyt varsinkin kun iholla on rusketusta, tämä tuo ihanasti lisää hehkua kasvoille. Ja kun kevättä kohden mennään, luulen että tuotetta tulee käytettyä lähes joka päivä. Sata pistettä tälle!

Onko teillä kokemuksia vastaavasta tuotteesta, tai käytättekö yleensä aurinkopuutereita?


Ja pssst! Muistathan osallistua blogi arvontaan!

2 kommenttia

  1. Noista valmiiksi tuotetta levittävistä sudeista kuulee niin monenlaista kommenttia. Toiset sanovat, että tulee liikaa kamaa naamaan ja toiset sanoo, ettei meinaa tulla mitään kun menee suti tukkoon. Mulla oli joskus joku Lorealin poskipuna samalla periaatteella ja sekin toimi vähän niin ja näin. Toimivana tuo on varmasti tosi hyvä matkalle otettavaksi. Onko sulla ollut mitään ongelmia tuon kanssa? siis sen lisäksi, ettei tuota oikein voi pestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Rissa99xo! Ja kiitos kommentista. Tosiaan yksi samanlainen tuote on jo kulutettu loppuun ja käytössä ei ilmennyt mitään ongelmia että suti menisi tukkoon. Tulee mieleen että jos aurinkopuuteria levittää rasvaiselle iholle, se edesauttaisi sudin tukkoon menoa. Itse painan pari painallusta ennen käyttöä poskille ja tuotetta tulee kyllä näkyvästi sutiin ja poskille. Oma ihon sävyni, varsinkin nyt on aika tumma/ruskettunut. Mutta toki jos ihon oma sävy on hyvin vaalea, riittää yksi painallus ja silloinkin hyvin kevyt siveltimen käyttö. Tätä tuotetta saa muuten kahdessa eri sävyssä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!