Lomaltapaluun tunnelmia

Huh huokaus. Onpas ottanut koville tämä kotiin paluu. Siis lähinnä mun pää on ihan sekaisin kellon ajoista...eikä lähes ainainen pimeys auta asiaan. Väsyttää muttei saa unta. Havahdun välistä pitkään miettimään missä hotellihuoneessa ja missä maassa ollaankaan nyt...heh.. Ilmeisesti pientä jet lagia.
Onneksi on viikonloppu. Kohta saan uudet kynnet ihanan Kristiinan tekeminä Diva kynsistudiolla. Nautiskelin juuri lempparikahvilassani Espresso Edgessä "aamupalan" (lounasaikaan) kuuman kaakaon kera. Sain aamulla nauttia lemppariteetä ihanan aforismin kera "Your Soul protects you.".
Ja Odotan että illalla saan pitkästä aikaa leipoa cup cakeseja ja fetapiirakkaa. Syödä juustoja (törkee juuston himo), ja tietty että saisin oman muruliinin takaisin kotiin lekurin tutkimuksista. Vähän kummallakin ollut matkatuliaisina jotain ylimääräistä pöpöä kehossa.
Niin, ja miten ihanaa olikaan tulla kotiin kun mein orkidea (joka monen mielestä on kuollut ja pitäisi kuopata) oli kukkinut lomamme aikana! Olen yhdistänyt samaan ruukkuun kaksi (hieman kärsinyttä) orkideaa muutama vuosi sitten. Ja nyt ne kimpassa ovat tehneet uusia orkidea babyja. Ja mama on niin happy. Orkidean kukkimistiheys on vain kohtalaisen pitkä - kerran vuodessa, siis tämän minun version. Ja se aloittaa kukkimisen yleensä kun ollaan reissussa, vink vink ilmeisesti ;) mene ja tiedä.

Uusi alkanut vuosi tuo toivottavasti myös työrintamalla uusia haasteita. Pakko, koska paluu täysin samaan tuntuu tällä hetkellä aika puurolle. Ideoita ja haaveita löytyy. Toivon että muutama unelmakin toteutuu viimein tänä vuonna.
Siispä, unelma ja tapahtumarikasta vuotta ystävät! Believe in your dreams.
Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!