Kaukana kotoa

Kuukauden ihana irtiotto alkaa tulla tiensä päähän pikku hiljaa... Neljä maata (Thaimaa, Malesia, Singapore ja Indonesia) on kaikki pian koettu. Upeita kaupunkeja ja paikkoja takana. Osa vähemmän upeita. Mutta pienet vastoinkäymiset kuuluvat matkailuun. Ja seikkailumielellä kokee enemmän.
Mutta yllätyksekseni täällä Lombokilla, jossa parhaillaan olen, olen nähnyt jotenkin eniten silmiä avaavia asioita. Paikka josta en osannut odottaa mitään muuta kuin ystäväpariskunnan kanssa hauskaa ja rentoa chillausta, on jollain tasolla ollut eniten avartava. En ole myöskään koskaan aikaisemmin nähnyt näin autenttisia paikkoja matkoillani. Siksi tuntuukin ehkä vähän oudolle ja ylimieliselle todeta, että katselen parhaillaan merelle päin fantastisen ihanan villamme poolilta. Suorastaan jännittää odottaa miten kauniiksi auringonlasku voi tänään muuttua, kun päivä on ollut toistaiseksi aurinkoisin ja pilvettömin. Jään sitä tänne odottamaan, samalla kun toivotan kaikille ihanaa sunnuntain jatkoa! =)
Blogini palailee uomiinsa loppuviikosta, jolloin varmasti palaan vielä useaan otteeseen näihin ihaniin kokemiini paikkoihin.

Aurinkoterkkuja täältä kaukaa Indonesiasta!


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!