Testattua: Sephoran Lagoon tuotteet

Ihanaa alkanutta uutta vuotta! Nyt ollaankin sitten lomilta ja matkalta palailtu, ja ollaan niin sanotusti back in business... Blogia oli jo aikamoinen ikävä, kun kuitenkin päätin että tien päältä en ihmeemmin ryhdy postailemaan. Yritin kuitenkin lueskella seuraamiani blogeja niin paljon kuin se oli mahdollista. Ne inspiroi kivasti ja piti mut about jollain tasolla mukana missä mennään :)

Mutta, nyt täytyy mennä tovi ajassa taaksepäin, sillä sain nämä söpöliinit (kuvassa) jo syksyllä ystävältä tuliaisina Köpiksestä (aaaawwww... olin aikas otettu! Kiitos kiitos kiitos). Ja nyt viimein loppu vuodesta olen testaillut näitä. Ei sillä etten olisi heti saatuani halunnut ottaa näitä käytöön, ei. Vaan halusin käyttää aikaisemman vartalovoiteeni loppuun.
Summa summarum, testailun tuloksena (purkki on jo kaluttu loppuun) totean että tämä Sephoran Lagoon Nourishing body butter oli aivan ihana. Tuoksu oli kerrassaan henkeäsalpaavan raikas. Ei mitenkään mentholinen tmv, vaan yksinkertaisesti kuin hengittäisi puhdasta happea (hahhh... u know!). Aivan ihana tuote, ja makuuni tarpeeksi täyteläisen "rasvainen", mutta imeytyi hyvin iholle eikä jättänyt mitään tahmaista tunnetta. Yleensä kesäsesongin aikaan (lue silloin kun otan aurinkoa paljon) tälläinen purkki menisi parissa viikossa loppuun - olen aivan voide junkie. Mutta nyt loppu syksystä, kun ei ollut vielä ihan kauhean kuivat kelit (enkä ollut vielä lähtenyt kuukauden aurinkolomalle), niin purkki kesti minulla kuukaudesta kahteen.

Ihonkuorinta tuote Lagoon Smoothing body scrub oli ja on edelleen pop! Hyvän kokoinen tuubi myöskin matkalle otettavaksi. Tätä käytän yleensä pari kolme kertaa "tehokuurina" (muutaman viikon sisällä) ennen auringonottosesonkia. Tätä tuotetta on vielä jäljellä, ja aion sitä käyttää kerran kuukaudessa näin talviaikaan myös. Jättää ihanan pehmeän tunteen iholle. Niin kuin kuorintatuotteet pääsääntöisesti tekevät. Monesti vain tahtoo unohtua kuorinta, mutta se tekee kyllä niiiin hyvää iholle, että yritetään muistaa :)
Onko teillä minkälaisia kokemuksia vastaavista tuotteista tai Sephoran muista tuotteista? Jälleen tuolla reissussa pääsin kys.liikkeeseen, ja on se kyllä yksi ihana karkkikauppa! :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!