The Juhlamekko!

Täällä ollaan yhtä hymyä :) Kävin nimittäin tänään vikassa sovituksessa juhlamekkoni osalta ja saan sen itselleni ihan lähipäivinä. Voi iiiks mitä iloa! :) Siitä tuli kyllä mielestäni tosi kiva! Ja toivon todella että mekko nyt sopii hääjuhlien pukukoodin muottiin. Ettei se ole liikaa tai liian vähän. Luottavaisin mielin kuitenkin olen ja vielä kun keksisi miehelle jotain pääle pantavaa...?

Tässä muutama sneak peek juhlamekosta sovituskopissa otettuna. En nimittäin usko että ennen kuin olen Kalifornian maaperällä laitan itseäni ja mekkoa kuvauskuntoon. Joten siihen asti, tässä vähän ensimakua :)
Hieman tosiaan vielä muutamaa saumaa pitää mekon yläosasta fiksata (siis ei minun, vaan tekijän), joten ne antakaa tässä kuvassa anteeksi. Noista taskuista tykkään tosi paljon. Mutta mitäs mieltä olette? Toimiiko? Tähän vielä tietysti iltalaukku ja sopivat korkkarit (jotka on vielä hakusessa).

Lopuksi haluan esittää suurenmoiset kiitokset ihanalle tekijälle, Niinalle. Kyllä ammattilaiset sitten osaa! Kiitoskiitoskiitos :)
6 kommenttia

 1. Vautsi! Näyttää tosi hyvältä! Tämä on niin paljon parempi kuin mikään Unikkohässäkkä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi! Ihanaa kuulla :) Odotan kyllä innolla juhlia ;)

   Poista
 2. Oi on hieno! :)

  Mutta pöh, Blogger ei vieläkään päivitä sun postauksia. Kokeilen lisätä blogin uudelleen jos se auttais.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Nina, ja kiiiitos kommenteista :) Tykkään itsekin kovin.

   Mutta pöh tosiaan jos blogini postaukset ei näy sinulla...yhyy :( Toivottavasti tuo poisto ja lisäys auttais! :) Kerrohan kuin kävi. Kuulin samaa nimittäin toiseltakin lukijalta että toi "seuraa sähköpostitse" ei toimisi enää... sniif :( hihh :)

   Poista
  2. Kyllä se ainakin sen uudelleen lisäämisen jälkeen toi kaikki tähän asti ilmestyneet postaukset näkyviin. Eli toivoa on! :)

   Poista
  3. Huh, hyvä että meillä on vielä toivoa :) Kiitos infosta Nina!

   Poista

Kiitos kommentistasi!