Festivaalikaipuu ja festarilook

Jos nyt saisin siirtää itseni jonnekin, ihan tuosta vaan, se paikka olisi Kalifornian Palm Springs, ja sen lähistöllä olevat Coachella-festivaalit. Tämän "siirron" olisin tehnyt mielelläni siis jo perjantaina. Pianhan nekin festit ovat nimittäin jo ohi, mutta vain tältä viikonlopulta. Coachella on nimittäin niin suosittu festari, että se järjestetään kahtena peräkkäisenä viikonloppuna samoilla bändikattauksilla. Only in America ;)

Kesää, aurinkoa ja lemppariaihettani festivaaleja odotellessa halusinkin jo vähän fiilistellä asukuvilla. (Tuotetiedot ja kuvalähteet löytyvät lopusta).


Sandaalit: Aldo n.50 usd, Rachel Zoe Gladys Flat Sandals n.235 usd
Vyölaukku: Rachel Zoe 35mm Belt Bag n 170 eur
Korut: Glitter BOHEMIAN Kaulakoru 11,90 eur,  TREND Kaulakoru 17,90 eur, Nelly NLY Accessories / MEANT Bracelet 14,95 eur, Nelly PIECES / GRY Neclace 16,95 eur
Farkkushortsit: Nelly MAISON SCOTCH / No2 Boyfriend shorts 114,95 eur
Toppi: Nelly Vero Moda / NENA Top  (eri väreissä) 16,95 eur
Hattu: Nelly NLY Accessories / RAY 27,95 eur
(Tuotekuvat samoista linkeistä)


Aika herkullisen näköistä, eikö? Ihan ehdoton suosikkini on tuo Rachel Zoen "vyölaukku", johon innostuin jo aikaisemmin S/S13 näytöksessä. Kyllä noi sandaalitkin olis aika ihanat!
Mites siellä, onko festivaalihaaveita tai liput jo kenties takataskussa? Itse odottelen heinäkuun alun Rock Werchter -festivaaleja Belgiassa, joista aikaisemmin olen täällä kertonutkin. Intiaanikesää sii odotellessa! Ciao! :)


Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!