Matkalla: Tallinnassa hengailuun tärpit!

Tere ja terveiset Tallinnasta! Tässä Tallinnassa hengailuun muutamia mukavia vinkkejä. Ehdottoman uusi kiva alue Tallinnassa on Telliskivi. Se sijaitsee juna-aseman takana, vähän underground -näköisen teollisuusalueen takana. Ratikka vie kätevästi myös tänne lähelle. Loppumatkan voi kävellä, ja ehkä vähän ihmetellä, että onko täällä oikeasti mitään?
No kyllä on. Telliskivestä löytyy muun muassa Ihana sisustusliike Homeart, joka oli ennen Rotermanissa. Tämä liike oli oikeastaan syy miksi Telliskiveen alunperin suunnattiinkaan. Mutta voi ihanuutta, onneksi suunnattiin nimittäin alueella on useita design-shoppeja, nuorien suunnittelijoiden shoppeja ja kahviloita ja ravintoloita. Telliskivi voitti mun sydämen. Tänne uudestaan ehdottomasti! Ja voi että F-hoone on IHANA!
  

Kuvissa näkynyt Drink -baari on yleensä aina täynnä. Alku-illasta on mahdollista saada viedä pöytä sieltä. Must Puudel oli aivan ihana kitch-henkinen hipster baari, jossa on kesäisin terassi sisäpihalla. Ravintola sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa. Pudel bar sijaitsee sen sijaan sijaitsee Telliskivessä ja kuvissa viimeisenä näkyvä SfääR löytyy läheltä satamaa Mere pst. kadulta.

Näissä paikoissa viihdyn Tallinnassa, jonne koko aika syntyy paljon uutta mielenkiintoista koettavaa.
Onko teillä suosikki kohteita Tallinnassa ja jos kyllä, niin haluatko jakaa tiedon?

Ei kommentteja

Kiitos kommentistasi!