Matkalla: Tallinnan shoppailut

Tere! Mulla meni eilen iltapuuhat ja blogailut ihan vallan sekaisin. Arvaatteko miksi? No nyt jos koskaan, niin kannattaa kyllä loggautua sinne Instagramiin. Varsinkin jos haluatte iltanne ja sydänkäyränne sekaisin. Mun iPhone siis vilautti eilen illalla että itse The Rachel Zoe oli käynyt tykkäämässä mun yhdestä Instagram kuvasta. Siis Bananas! OMG! :))) Seuraan hänen tiliään muutenkin ja olin toden totta lentää takalistolleni kun mieheni kiikutti vilkkuvan puhelimeni luokseni. Hihh.... Nyt aamulla, olen jo aika hyvin selviytynyt asiasta ;)
Kyseessä oli siis hänen oman malliston kengät, jotka bongasin tällä Tallinnan reissulla Stockmannilta ja olin laittanut ne hänen nimen tagilla Instaan, josta hän(?) ne sitten oli ilmeisesti bongannut. Huh heijaa ja hallelujah! Oli päivän todellinen WOW! Ja ne kengät on niiiiiin ihanat, että teen niistä kyllä ihan oman postauksen! Ansaitsevan sen kyllä.

No joka tapauksessa, seuraavassa Tallinna-postauksessa tulevat sitten vinkit ja uudet löydöt Tallinnassa hengailuun ja tässä ensihätään nämä shoppailuni. Tai ainakin osa niistä kuvattuna. Joo-o... Tarttuhan sieltä taas kaiken näköistä mukaan :) Ja päätin muuten juuri etten osta tässä kuussa mitään. En yhtään mitään, en vaatteita, en meikkejä, en mitään. Paitsi pakolliset elintarvikkeet (ja pari lentolippua kesälomareissulle on vielä pakko ostaa). Näinh. Tässä nämä shobbailut, ja ostopaikat listattuna viestin lopussa.

Ihana uutuus inkkari-poncho Stradivariuksesta, vyö Stockmann / Jättivillis Stradivarius (ale) / Minari kultavetskareilla Stradivariuksesta / Raitapaita Pull and Bear / Ahoy! Sailor-rusetti, Annimari vintage, Telliskivi / Rannekoru, Final Touch by Tatjana Jakovlava, Telliskivi / Neon statement-koru Stradivarius / Rusettiheijastin (ihan loistava!) on suunnittelijoiden kaupasta vanhasta kaupungista, Les Petites Disain

Miten sitä muuten AINA käy niin, kun ei tarvitsisi välttämättä mitään, niin johan löytyy ja helposti kaikkea ihanaa, kivaa ja tarpeellista. Kuten nämä yllämainitut. Miksi? Onko kohtalotovereita?5 kommenttia

 1. Iihania juttuja!

  Mutta kääk! Aloin ihmetellä että mikä kumma kun Sanna ei ole päivittänyt blogia ikuisuuksiin, niin kas, Bloggerissa näkyy edelleen uusimpana tekstinä 19.3. julkaistu :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin hei toi Rachel Zoe -juttu.. O-M-G :D

   Poista
  2. Moikka Nina! ja kääk tosiaan jos on näin...? yhyyy :( Mistähän moinen mahtaisi johtua ja mitä asialle voisi tehdä...? voih eih. Mulle bloggerin näkymään päivittyy kyllä normaalisti blogit. Aaapua! Mutta linkkaan kyllä viestit yleensä aina Studio Smagin facebook-sivuille, että sitä kautta saat ainakin vihiä jos päivitys on tullut :)

   Ja siis niiiinh, RZ! Ihan über OMG! :DDD

   Poista
 2. Silloin kun löytää jotain vaikka ei mitään etsisiään, niin on tietenkin pakko ostaa. Liian usein olen itse jättänyt kauppaan sellaista, mitä ehdottomasti olisin joskus myöhemmin tarvinnut. Ostitko siis ne RZ-kengät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Meiju, no totta joo! Sitä paitsi olen kyllä tota ponchoa jo etukäteen netistä haaveillut :)
   En siis ostanut -vielä- niitä RZ kenkiä. Huomasin, menin shokkiin, olin happy ja kaikkee että niitä ylipäätään saa euroopasta, tai niinkin läheltä suomea. Onkohan suomen Stockalla, en tiedä? Mutta ajattelin että katselen Jenkkilästä että montakohan taalaa ne siellä mahdollisesti ovat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!