Taivaanrannanmaalari..?


Nothing happens
if you
don´t first
have a Dream.
Santa Monica, California kesäkuu 2013


Tiedättekös, en vieläkään kykene yhteenkään California postaukseen. Tiedän että ainakin muutama niitä jo siellä odottaa, mutta jotenkin en ole vain pystynyt kokoamaan niitä... Tiedättekö tunteen, kun tietää että haluaa niin kovasti jonnekin ja..? Haluaisi sen aimo annoksen rohkeutta, jotta saisi taskuunsa sen puuttuvan palasen matkalla unelmien toteutukseen.

Pienistä palasista puheen ollen, en koskaan unohda kun lukion ensimmäisen luokan "kevätjuhlassa" kuvaamataidon opettajani antoi minulle palan sinistä taivasta. Kyseessä oli yksi pieni palapelin palanen sinitaivasta. Sanoi jotenkin että uskoi kykyihini ja toivoi minun itse löytävän ja täydentävän loput sinitaivaasta ja palapelistä, you know ;) No, ei tainnut tietää palasen antaessaan että lopetan lukion kesken sinä kesänä ja muutan kuusitoista vuotiaana toiselle paikkakunnalle opiskelemaan Käsi- ja taideteolliseen. Sillä tiellä ollaan edelleen, paljon opiskeluja ja työelämää takana, yhtään sirkushuveja unohtamatta ja myöskin paljon todeksi elettyjä unelmia. Palapelistä puuttuu vielä kuitenkin monen monta palasta ja kokonaisuus on vielä aika lailla keskeneräinen, ehkäpä onneksi niin. Mutta tämä yllä oleva teksti osui silmiini taksin ikkunasta New Yorkissa matkalla JFK:n lentokentälle. Teksti oli kirjoitettu isolla talon seinään ja siinä se ohi ajaessani puhutteli minua, kovasti.

Tämä on kaikille jotka unelmoivat big time! Muistetaanhan tavoitella unelmiamme, vaikka välillä ne ovat yhtä kaukana kuin Tyynivaltameri Itämerestä. Ranteessani oleva tatuointi muistuttaa minua asiasta joka aamu, siltä varalta että ne tavoitteet välillä unohtuvat maailman kiireisiin... Mistä sinä unelmoit?



2 kommenttia

  1. Voi Sanna, maailman ihanin postaus, tiedän niin mitä käyt läpi siellä <3 Ja ihana, että unelmoit siellä suuresti! Se on hyvä, vaikka se sattuukin välillä niin. Meillä viimeinen ilta Kaliforniassa, Jai--ii--kks! Sit vielä yks yö Chicagossa ja sitten ollaan samassa jamassa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ulla, voi kiiiiitos <3
      Kaliforniaan ja viimeiseen loma-iltaan sinne maailman isoimmat terveiset! :) Mutta Chicagokin on aivan ihana! Toivottavasti ennätätte tällä kertaa kaupungille saakka ;) Ja hei, sielläkin on beachi ja palmuja :) Ihanaa loppulomaa teille! :)

      Ja hei ystävät, Ullan ihanan blogin, täynnä Californiaa ja road trippiä upeilla kuvilla löydätte täältä > http://stilettikorkokanta.blogspot.fi/

      Poista

Kiitos kommentistasi!